Merve Arzu042 robotumda var dyson süpürgemde. Kesinlikle dyson 🙈 tabi robot süpürge de elim ayağım her gün dolaşıyor ama dyson çok başka bişi 🙈❤️
okyanustabirbulut Arzu042 Dyson elbette daha başarılı ancak güç istiyor. Robot süpürge öyle değil. Siz kahvenizi içerken oda süpürür. Bende ikiside var. Dyson’u genel temizlik için kullanıyorum, robotu günlük. Ben çalışırken evi süpürmesi mükemmel oluyor.
Arzu042 okyanustabirbulut tek elle kullanıyorlar bana kolay gibi geldi hangi serisini kullanıyorsunuz
okyanustabirbulut Arzu042 V12. O açıdan söylemedim yine sizin desteğinizle oluyor anlamında söyledim. Robotun size bize ihtiyacı yok. 🤭
Merve okyanustabirbulut yani robotun ve dyson süpürgenin zaten kulvarı çok ayrı. giremediği yerlerde oluyor robotun. Her gün robot çalışıyor mesela ama genel temizlikte v12 bambaşka bişi 🙈🥰
Arzu042 okyanustabirbulut bataryasının ömrü bittikçe batarya mı alıyoruz o yönden can sıkıcı yoksa çok mükemmel aklımda v15 var
okyanustabirbulut Arzu042 Bataryasının ömrü çabuk bitmiyor zaten. Benimde V15′te gözüm var ama para yok. 😂
Zlm Arzu042 ne beklediginize bağlı robot süpürge diz baska şeyler yaparken evi temizliyo ama yavaş o önden supursun ben sikiyim fakan diyosaniz hayal kırıklığına ugrarsiniz ama ben kahvemi içerken yada kahvaltımı yaparken oda bı yerkeri supursun istiyosaniz o zaman robot süpürge alabilirsiniz
Deletedmom5284 İkiside çok farklı ben ikisinide xiaomi marka kullanıyorum yani robotum olmazsa olmaz ama dik süpürgem olmasada olur