buselidunya Pirtikveannesi Yani genelde calpol kullanıyorum iyi geliyor ama Dolven daha etkili diye duymuştum.
Merve Pirtikveannesi ilk tercihim hep calpol oldu. Ama en son calpolle dengeleyemeyince ateşi dolven verdim 🙃
Pirtikveannesi buselidunya Balogluum Deletedmom5284 Bualemdeyeniyim Merve Başka ne yapmamı önerirsiniz? Birşey yiyip içmiyor
Merve Pirtikveannesi ayaklarının altına limon sürdüm uyuyunca limon sıkıp çorabı giydirdim. İştahsızlık için bir şey diyemicem
Bualemdeyeniyim Pirtikveannesi kaç aylık? Ilık duş, vucuda soguk uygulama, ince giydirme yapmıssınızdır ama telasla unutadabiliyr insan. İştah yoksa meyve falan verseniz hem tatlı hem de tok tutar yine bi nebze
Balogluum Pirtikveannesi emziriyorsanız bol bol emzirin biz en son dışarı çıkardık aşırı soğuk değilse çok kalın giydirmeden o düşürdü ateşini doktor birşey demiyor çünkü ılık duş 6 saat arayla ilaç en son çare fitil verdim yarım
PrensesimEla TheBaby dolven belli bir ayın ustundeki çocuklara veriliyor tam bilmiyorum ama 6 ya da 9 olması lazım
cikolatahurma Pirtikveannesi calpol 0-6 aylık bebeklerde kilosun yarısı şeklinde ölçek kullanılarak verilir 6 ay ve üstü iste her ikiside verilebilir yine aynı şekilde ölçekle verilir.
Pirtikveannesi Beren-2020 bu sabah çıktı ateşi. Üzerini soyunca düşüyor ama ben yine giydiriyorum korkuyorum bu seferde üşütürler diye. Ne yapacağımı şaşırdım bende hastayım 🥺
PrensesimEla Pirtikveannesi 6 saatte bir dolven ya da dolven calpol dönüşümlü verebilirsiniz. Ilık duş aldirdiniz mi
Splash-Splash-Love Pirtikveannesi Düşüp yükseliyorsa kanda enfeksiyon olabilir. Mutlaka götürün doktora. Geçmiş olsun
Pirtikveannesi PrensesimEla aldırdım ama sonrasında ince bir uzun kollu giydirdim. Korkuyorum bu seferde üşütür diye. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum