BabyAsiia Merhaba bebeğim bu ay demir ilacına başlıyor. Ocean Microfer tercih ettim. Eczacı kilo başına 2 damla dedi. Ama ilacin bütün yorumlarinda herkes kilo başı 1 damla kullanmış. Sorum şu; 4 aylık 9 kilo bebeğime ben kaç damla vermeliyim?
Umay3840 BabyAsiia bende kullanıyrm ama bana saglık ocagndakı ebe kilo basına 1 damla dedi kızım 7 kg 7 damla veryrm
mustafayamaninannesi BabyAsiia burda farklı veren anneler var biz 1 ml demişti 4. Ayda arttırmadı 8. Aydayız 10.5 kiloydu en son hala dozunu arttırın demedi
Prenssesmom BabyAsiia kilo başına 1 damla 9 kilo ya günlük 9 damla vereceksiniz biz öyle kullanıyoruz eczacıda aile hekimliğinde ki hemşire de bu şekilde söyledi
BabyAsiia Prenssesmom teşekkür ederim cevabınız için 🙏☘️ herkes farklı kullanıyor kafam karıştı vallahi
Prenssesmom BabyAsiia rica ederim değerlerimize bakıldı şükür bir sıkıntı yok o şekilde kullanabilirsiniz isterseniz.
Deletedmom5284 Ben kilo başına 1 damla kullandım 12nci aya girince tahlillerde demir deposu dolu çıktı bıraktık, 1 damla yeterli oldu 🥰