assd15 Merhabalar molfix mavi paket 5 numara kullanıyoruz, gündüz iyi ama geceler yetmiyor sanırım çünkü sabah sızmış olarak uyanıyoruz.Bunun dışında bez öneriniz var mı gece için, uzun süre kuruluk sağlayan? (Sleepy ilk doğduğunda kullandık pişik yaptı)
Hebelehubelee assd15 bende 4.no.kullaniyorum 5 aylık yavrum 5 no aldım daha iyi gibi sanki ama 4 ye aşırı sızma var kalıplar küçük bezde ince
fatma_erva Hebelehubelee Benim bebeğim de 5 ay 20 günlük molfix 4 numara kullanıyorum sızdırma vs yaşamadım ama sanki küçük gelio 5 numara çok mu büyük gelir acaba ?? 4 numara 7 14 kg yazio ama küçük gelio sanki ya bilemedim
assd15 Hebelehubelee 5 iyi bize aslında boyut olarak ama gündüz gibi 2 kere değiştirmek gerekiyor sanırım onuda yapmam Zaten değiştirmem lazım
Hebelehubelee assd15 5 in boyutu yeterli ben 4 var elimde bitirmeye çalışıyorum kalıp küçük Prima kullanirken gece acmiyordum sabaha bildiğin kuruydu fiyatlar ucunca diğer bezlere yöneldik
fn2827 Hebelehubelee yuh o ne be ne alıyoruz öyle ayda 400 TL 😮🤣🤣. Goon aldım fiyatıda uygun geldi bide güzel 3 numara 4 numara gibi. Çok methettiler.getirde 40 lı paket 39 TL.indirime girmiş.