Mumsy Hanımlar selam bu 4. Ay atağı ne kadar kdar sürüyor? Bebeğim sürekli mızmız yatırıyorum durmuyor, kucakta bile durmak istemiyor. Uykuya geçerken sürekli ağlama, direnme. Tükenmek üzereyim😢
Maheste Mumsy Allah yardimcimiz olsun bizde 4 aylik atagini hala atlatamadik 😞 4. Ay girdi inanılmaz huysuz uykuya direnc ve uyumamak için gözleri kapalı ağlamaya başlıyor ve 5 aylik olduk hala devam ediyor nasıl geçicek bilmiyorum huy değiştirdi iyice sizler neler yaptınız nasıl atlattiniz
Moonlightttt Mumsy 3ay 10gunlukken fln başladı, 4ay 28 günlükken bitti.ama benimki doğdu doğalı saat başı uyanır, bazı geceler 6 7 kez, bazı geceler 12 13 kez uyanır. Sizinki düzene girenlerden olur inşallah
Gupssse Mumsy korkutmak gibi olmasın da o atak mi neydi bilmiyorum ama 5 hafta sürdü dis sıkıntısı da başladı tabi hangisi bitti hangisi başladı anlamadım hala var bi tık azalıyor bazen
Asyaayaz1 Bizim 1 hafta sürdü zorlu süreç anlayabiliyorum çıldırmama ramak kalmıştı hemen geçer inşallah sizinki umarım 5 ay atağı olmaz gözüm korkuyor her ay🤣🌸
BeratOzanMoM Bizim 5 aylık olana kadar sürdü valla Allah yardımcınız olsun bebekten bebeğe değişiyor bu süreç tabi ama 1 ay aynı şeyleri yaşadım bende çıldırmak uzereydim artık yapışık ikiz gibi olmuştuk resmen Rabbim kolaylık versin herkese inşallah
BeratOzanMoM Mumsy bir süre rahatliyorsunuz bizde öyle oldu en azından uykuda sorun yaşamadık keyifli kahkalarla karşılaştık falan ama kısa sürdü bu durum benim oğlum 5 ay 20 günlük son 10 gündür de diş huzursuzluğu uykuya direnme yaşıyoruz😂 alıştık artık biraz mola verip sonra bir sorun cikiyo her ay zaten sağlıkları yerinde olsun da gerisini bir şekilde hallederiz Allah’ın izniyle 🙏🤩
Mumsy BeratOzanMoM çok haklısınız sağlıkları yerinde olsun atlatılır bir şekilde. Tek başıma çok bunalıyorum o yüzden ne yapacağımı şaşırabiliyorum. Teşekkür ederim desteğiniz için🙏🏻
Mumsy Maheste aynı şekilde gözler kapalı kıpkırmızı olana kadar ağlıyor. İnşallah bir an önce atlatırız
Mumsy Maheste henüz atlatamadık. Bu gece yirmi dakikada bir uyandı. Sabah 7 de 45 dk uyudı ben de uyumuş oldum:)
brnykt Aya kadar o huysuzluk, memnuniyetsizlik sürdü. Uyku gerilemesi sonucu düzen bozulması/uykuya direnme/ daha az uyuma sorunları 5,5 aylıkken geçti.
DurununAnnesi- Mumsy bizim şuan 4. Ayımıza 1 hafta var ama sürekli kucak istemeye başladı oyuncaklarla oyalıyorum ama max 5 dakika evin için kucağımda sürekli geziyoruz. Uykuya dalarken hele ayrı bir yaygara ağlaya ağlaya uyuyor yaklaşık 1.5 haftadır bu şekilde geçen cumartesi kesintisiz 2 saat boyunca ağladı ama hiç bir şekilde susmadı hatta doktora götürdüm birşeyimi var diye test yapıldı hiçbirşey çıkmadı. Dün gece ise uykuya dalamadı sürekli yatakta tepindi durdu🤦🏼♀️