Glsmnn Çok uyusa acaba hastamı kalkmıyor hiç uyumasa acaba hastamı yatmıyo diye düşünen tek ben miyim 😣
1omer_annesi Glsmnn ayy bu ben uzayan sariligimiz var çok uyudu mu acaba sarılıktan mı az uyudu mu niye uyumuyor
Glsmnn Bir gün boyunca hiç uyumadığı oluyor sabah 6 da kalkıyor akşam 10 a kadar yatmadığı oluyor .. bazende yatıyor sadece acıkınca kalkıyor her türlüsünü dert ediyorum - 45 günlük
Glsmnn 1omer_annesi çok şükür sarılık yok ama bende sürekli neden uyumuyor yada neden çok uyudu triplerindeyim doğrusu nedir napıcam bilmiyorm 😣😣😞
Glsmnn Şu grip salgınınada yakalandık acaba oda mı grip uyumuyo diyorum . Acaba oda mı grip hep uyudu diyorum ama biz hasta olmadan öncede hiç uyumuyordu kafam çok karışıkl
_Evlatcennetkokusu_ Dediginiz gibi uyusa bir dert uyumasa,ama gazlı bir bebek olunca 🤯🤯🤯🤯 hepsinden zor beterin beteri var diyip halime şükür ediyorum
_Evlatcennetkokusu_ Glsmnn bizde damla kullanıyoruz o bir parça rahatlatıyor ama o kadar ne zaman geçer bilmem 70 günlük oldu inş 3aylik olduğunda biter