Albertosss Albertosss altınım var bozsam ne yapayım TL bi karı yok , hani altın fiyatı düşerse bayağı zarar olur , bilemedim ne yapacağımı
Elfydr Albertosss altin en fazla ocak şubat gibi de çıkar sonra her sene olduğu gibi düşüşe gecer. Ben düşecek diye duydum ama kuyumculara danışmak sanki en doğrusu .
Hercai88 Benim 6 sene evvel 35 bin tl yapılan altınlarım 200 bin tl yi geçiyor şuan ve ev vs almaya kalkamıyoruz ev fiyatları da zirvede bırakalım altın olarak kalsın diyorum ama eşimde bozup bankaya para olarak koyalım diyor bilmiyorm bende kararsızım
kar_kristali Elinizde bir miktar para olsa altın şu zamanda alınır mı peki? bende merak ediyorum kimisi yılbaşından sonra düşer diyor kimiside yükselişe devam eder diyor.! Hazır parada gün geçtikçe değer kaybediyor. Hangisi mantıklı?
Albertosss kar_kristali valla altın yerine yine dolar yada Euro daha mantıklı geliyor çünkü bu ikisi hiç düşmüyor , altın yine düşüyorda
Albertosss Altın yükselişe geçti , Allah sonumuzu hayr etsin bir daha böyle yükselmez kuyumcular altın. bozmuyor Muş para yok diye 😏 onlarda bilincinde yükselmeyeceginin zarar ederiz diye