Esmanurr Selam anneler 4 aylık oğlum var 1 haftadır öksürük hırıltıyla uğraşıyoruz zeytin yağı sarımsak kürünü denedim öksürügü azda olsa geçti ama hırıltı devam ediyo doktora gittik hava verdiler evde devam ettim bugün bitti ama yine aynı sizce ne yapmalıyım
Cigdemsenol Esmanurr bol sıvı, günde 3 5 kez şırınga ile burun temizliği, ben bi kac gündür cezbeden çörek otunu kaynatıp ılık ılık bi kac kasik iciriyorum. Şırınga ile serum fizyolojik yaparken tüm balgam cikiyor iyi gekdi
eylul_asel Bol bol ılık su içirin başka çaresi yok 🤷 heryerde hastaneler çocuk dolu öksürük ateş rabbim yardım etsin
HavvaHalil95 Cigdemsenol ya benim kızımda aynı öksürük balgam var antibiyotik verdiler hava verdiler ama balgamı cıkaramıyor 4 aylık ayaklarını altına zeytinyağ sarımsak yaptım çörek otu su verdim ama balgamı öksüregi geçmedi serum yaparken yutıyor resmen hiç birsey ne burundan ne agzından gelmiyor nasıl yapabilirim videosunu da izledim
Esmanurr Ahmetaslanannesi sarımsağı rendeleyip yada dövüp saf zeytin yağıyla 1 gece bekletip sadece zeytin yağını sürdüm dikkat edin sarımsak değil zeytin yağını sürülecek ayak altına çorap giydirip uyuttum sabah geçmişti öksürügü
Cigdemsenol HavvaHalil95 ben kizimi dizime oturuyorum. Kafasını az aşağı egip dolu 3 siringayi aynı burundan sıkıp ötesinden gelene kadar asagi doğru kafasını egip hafif sırtına vuruyorum ne var ne yok geliyor. Bazen günde 2 3 kere yapiyorum. Limon un da balgam kurutma özelliği var. Ben suluguna biraz limon sıkıyorum
Cigdemsenol HavvaHalil95 1 yaşında. 2 yapıyordum. 1 haftadir 3 yapiyrim daga iyi çıktığını fark ettim tabi heo 3 değil. Burnu tikali okdugunda
Cigdemsenol HavvaHalil95 Ah kuzum benim cok gecmis olsun. Ben o aylarda ıhlamur veriyordum yine surekli burnunu acıyordum