Reyna birmelekannesiiio bu sandalyeler 100-150 liraya satılıyor markası pierre cardin diye bu kadar para vermeyin bence bi espirisi yok çünkü
Haydinn birmelekannesiiio civilde 220 TL idi şimdi 250 olmuş ama stok yok bende çok beğenmiştim daha sonra ayrılıp masa sandalye de olabiliyor kullanışlı daha ucuza ben mama sandalyesi göremedim valla
theAna birmelekannesiiio biz farklı bir marka kullanıyoruz böyle modeli. Masası sandalyeye göre yüksek kalıyor biraz, mama sandalyesi olarakta çok kullanışlı değil daha güzel kullanışlı bulabilirsiniz bence pişman oldum ben.
Adalet-34 birmelekannesiiio bu kadar cok ya genelde letgodan temiz ürünleri bulup alıyorum yazık günah valla
Asyaayaz1 iki gün önce aldık 100 tl ye civildende 20 tl minderini aldık gayet rahat kullanıyoruz fiyat olarak uygun ve sağlam yani🤷🏼♀️
Ealp Asyaayaz1 merhaba corfeursanin sitesinden mi aldınız acaba bende bu tipte bir mama sandalyesi ariyodum
birmelekannesiiio theAna Mağazaya gidip bakmam lazım evet çoğu anne memnun kalmamış iade edenler. Olmuş
Citlenbigim22 birmelekannesiiio Bende burda bekleyim kızım henüz 33 günlük ama bu mama sandalyesini bende beğendim ve kaydettim memnun kalan varsa bende alayım 🤗🤣
Wanderlust birmelekannesiiio biz bugun gidip inceledik digerlerinden farksiz plastik hafif bir sey sadece markadan dolayi fiyati digerlerinden fazla
birmelekannesiiio Wanderlust Yorumlarına da baktım şimdi çoğu kişi memnun kalmamış hep bacakları çizik göndermişler iade edenler de olmuş
elfen birmelekannesiiio annemlerin evine ikea antilop muadili aldık ebebekten. baby plus markası. biz alırken bu model olsaydı kesin bunu alırdım. fiyatı 150 lira, çok çok uygun. fırsatınız varsa bi gidip bakın mağazada.
birmelekannesiiio elfen evet bir saat uzaklıkta mağaza eşimin işi çıkmasaydı gidecektik o yüzden burdan sorayım dedim kullananlara, gidip bakacağım en kısa zamanda