BMA Sadece cok merak ettigim icin istiyorum kizlar 🤗aranizda varsa eger bakar misiniz rica etsem❣normalde 17 hazirandi doğum tarhi ama 2019 19 mayısta doğdu erkek bebek 💕
Ikicocukanasiyioldum Ozgegokhan lütfen bana da bakar mısınız 23 eylül doğumlu kızım var 2 ekim doğması gereken tarih
Emineeeeee Ozgegokhan benimkinede bakarmısınız bebeğim hiç uyumuyor sürekli ağlıyor tükendim artık 30 Nisan doğumlu 1 ay 11 günlük
Ikicocukanasiyioldum Ozgegokhan yemede sıkıntı yaşıyorum bu sıçramadan mi acaba Canım? Bu arada çok çok teşekkür ederim.
tugbakalenci Ikicocukanasiyioldum emziriyormusun bilmiyorum ama benim oğlum atak dönemlerinde emmede sıkıntı yaşıyor
BMA Haticekale58 Ozgegokhan bana bu bayan yardimci oldu canim yulari bak sor istersen yardimci olur 🤗uygulama varda ucretli
BMA AhmetEfeMoms gelisimlerindeki haftaymis ben internetten baltim haftalara gore falan bebegin aglama huzursuz oluyorlar o dönemler
BMA Haticekale58 canim netten bakabilirsin bebeklerin bazi haftalarda gecirdigi ataklar yani huzursuz huysuz oluyolar agliyolar vs o dönemleri
AhmetEfeMoms BMA Benimkinin de var öyle muzurlukları😅😅 Diyorumm ahaa yine geldiler bizim oğlana😅😅 O zamanlar bakırköye kapatılmak istiyorum sırf yatıp dinleneyim yanımda kimse olmasın diye yoksa cinnetin eşiğinden dönüyorum😅😅 Teşekkürler canım cevabın için🌼
K-D-R @Ozgegokhan rica etsem benim içinde bakarmısınız? 19 Nisan 2019 da doğması gerekiyordu 25 Nisanda doğdu erkek bebek
Ikicocukanasiyioldum tugbakalenci yok emzirmiyorum ek gıda alıyor 8 ay 19 günlük. ama ağzını kilitliyor ya dişlerini gicirdatiyor