Rojda72 Bebeğime son Bi kaç gündür göğsümü zor veriyorum midesini bulandırıyor böyle Bi durumla karşılaşan var mı bu arada bebeğim 2 aylık 😕
iki_prens_annesi_ Rojda72 tutmaya çalışırken agzini cok açıyor sizde memeyi ağzına verince büyük geliyor ve midesi bulanıyor haliyle bende yasamistim zamanında
Kbraba Rojda72 bizde meme reddi yaşadık ama uyku aralarında emziriyorum pozisyon değiştirip emziriyorum ve adet döneminde sütun tadı değişiyor
Rojda72 Seda__nrr hayır bakmadım aslında çokta dikkat ederim yediğime içtiğime neden öyle oldu anlamıyorum 😕
Seda__nrr Rojda72 bi tadına bakın bence Ya sebep tadıdır :) yada atak haftasındaysa meme reddi olabilir
iki_prens_annesi_ Uerdem özellikle bisey yapmadım açıkçası ucunu kavramasini sagliyodum midesi bulanmasin diye ama tavsiyr etmem göğüs yaralari asla pesimi bırakmadı ilk 4 ay cektim yeterki emsin diye
Seda__nrr Rojda72 hep sakin olmaya çalıştım ve kimsenin olmadığı en sakin yer nerdeyse orda emzirmeye çalıştım ama en iyisini ten tene temas yaparak çözebildim
Seda__nrr Rojda72 ben gazı için her akşam düzenli kovaya sıcak su yapıp içinde yüzdürüyordum 3 aylık olduk şimdi geçti dene canım istersen yüzdükten sonrada yağ ile karnına masaj yapıyordum gece rahat uyuyordu