seyma_YA Merhaba güzel anneler, bişey danışacaktım sizlere dün gece 11 gibi çikolatalı ıslak kek yapmıştım bugün akşam misafirim gelecekti ama iptal oldu. yarın akşam gelecekler acba kekimin tadında bir farklılık olur mu yarına kadar
_Gamze_ seyma_YA ıslak kek yapıldığı gün tüketilince en güzel o zaman oluyor, kaldıkça sosunu iyice çekiyor ve pek de ıslak kek gibi olmuyor açıkçası.. bence siz yiyin fırsatınız varsa misafire tekrar bişey yapın
serebro seyma_YA üstünü örtüp saklayın hem kurumasın hem bir süre sonra buzdolabı kokusu siniyor sanki ama fırsatınız varsa başka birsey daha yapın derim içinize sinmezse
Annesiballlisi seyma_YA Bayatlar demiş bazı arkadaşlar yorumlar da ama buzdolabında bekletilirse bayatlamaz diye düşünüyorum riske atmaya gelmez arada tadını kontrol edersin
Serife00 Bence bişey olmaz buzdolabında bende yaptım mı 2 günde ancak bitiyor zaten yiyoruz hiçte birşey olmuyor pastanelerde bile ⅔ günlük ürünler oluyor 😏
_Gamze_ seyma_YA yani bayatlamaz yenir ama ilk gün gibi ıslak güzel olmaz 😊 yine ikram edip etmemek size kalmış siz bilirsiniz 🌸