KenanAyaz Arzum mu yoksa fakir marka mı önerirsiniz? Bebekli evde günlük kullanım için alacağım. Kullananlar yazarsa sevinirim. 300-400 fiyatlı başka öneriniz varsa bekliyorum. Fantom hariç olursa sevinirim onun tipi pek hoşuma gitmiyor haha😄
serebro KenanAyaz fakir aldım ben daha pratik oluyor günlük hemen mutfak ve salonu 5dk da supuruyorum kırıntıları falan. El süpürgesi gibi de oluyor ucu çıkıp sandalye koltuk üstleri için
Seyma2605 KenanAyaz heifer aldım kablosuz dik supurge 600 kusur tlye almıştım indirimi takip ederseniz güzel düşüyor cokta memnunum
mom6554 KenanAyaz Arnica klik klak aldım uzun araştırma sonucu çok memnunum. Bende gördü annemde çok beğendi o da aldı. Çekim gücü çok güzel kuvvetli.
Tuanabebeginannesi KenanAyaz Dikey süpürgede en iyisi dyson her gün süpürüyorum çıkan toza şaşırıyorum
KenanAyaz Tuanabebeginannesi büyüm süpürgem var ve ondan memnunum öyle olmasaydı dysona yatırım yapardım
Zarem_Nehir KenanAyaz en iyisi dyson Kayınvalidem görümcem aldı, onlarda gördüm çok beğendim 😊 ama fiyatı baya baya uçtuğu için philips aldım bundan da çok ama çok memnunum sadece birazcık ağır dysona göre
KenanAyaz Zarem_Nehir fiyatı pahalı ama ben gırgırdan hallice bir şey arıyorum 😂 yoksa büyük süpürgem var haftalık temizlik için memnunum ama günlük bir şey istiyorum.
KenanAyaz Bir de robot süpürge varken mesela dyson neden alınır ? Robot süpürgeler iyi değil mi yni neden kendimi yorayım o kadar parayı verip 😂 ikisini de kullanan varsa aydınlatabilir mi beni merak ediyorum 😬