Deletedmom_64 Ys21 bol su için ve yeşillik tuketin ayrıca da bol bol emzir çoğalır inşaallah kaç aylık bebiş
Cinarimoglum Ys21 2 saatte bir sağım yapın. çalışması lazım göğüslerin. düzenli yapınca artıyor. bir de emzirme danısmanı Dilruba Demirezer’in momstok anne çayı ve mayya tableti var onunla destekleyibilirsiniz. bana çok faydası odu.
MelinayAsel29 Ys21 benim sütüm 2. Bebekten sonra hic tasmadi akmadi cok dolu dolu olmadi. Simdi 18 aylik sutum az ama emdikce yutkunmasindan anliyorum gelio. Elimle sıkınca bi kac damla zor gelio
Ys21 Deletedmom_64 6 aylık 5 aylıkken başladı damla damla gelmeye o yüzden de bıraktı beni ya çok üzülüyorum
Deletedmom_64 Ys21 o yüzden bırakmamıştır benimki de 6 7 aylık falandı bıraktı neyaptimsatutmadii meme reddi ağzına bile almıyordu ağlamaktan neyse hala emmiyor ben sağıp vermeye çalışıyorum günde bir sefer ama olsun bir kaşık bile olsa anne sütü çok kiymetli
Ys21 Deletedmom_64 ama şimdi tekrar istiyor o yüzden birde bende yine çoğalınca almasa bile sağıp veririm 😔
mucizem_200921 Ys21 bol su ve benimde sizin gbi oldu hipp anne sütü artırıcı çay aldım elhamdülillah sütüm tekrsr çoğaldı aynı gün bille etki etit
mucizem_200921 Ys21 Rica ederim herşey bebeklerimiz için inşallah bol bol sütün olur canm helva da süt yapar tahin yapar dene