Feyyyzza Kızlar bugun sabah kızıma peynir yedirirken baktım tırt tırt elimi kesen bisey var kızımın dişi çıkmış 9 bucuk aylıgız. Rabbim herkese anlamadan diş çıkarma nasip etsin😍😍😍 çok mutlu oldum sizle paylaşmak istedim
Elifyankii3 Feyyyzza öncelikle inci gibi dişleri olsun maşallah çok iyi zamanda çıkarmış sağlam olsun.. bugün yaşadığın bu mutluluk azılarnve köpek dişleri çıkarken küfür ettirecek kardeşim hayırlı olsun 🤪😄
Feyyyzza Elifyankii3 yaaaa öyle demeyeydin eyiydi😔 beni cok korkuttular kaynanamlar fln dışı cıkıcak ateşlencek cok huysuz olcak gece uyumıcak falan çok korkmuştum ama bu öyle olmadı maşallah öbür dişleri bilemem amaa
Elifyankii3 Feyyyzza yok canım o anlamda bişey diyemem herkesin yan etkisi farklı kimi çocuk kabızken kimi ishal oluyor kimi ateşi yok kimi çok ateşleniyor ama azı ve yan kesicilerde kesinlikle ağrılı olduğunu düşünüyorum ateş falan olmayabilir
Feyyyzza Adiyokkitabin yok canım olmadı çok şükür hamdolsun beni cok korkuttular mafolursun diye ama olmadık şükür