Heraninannesi Kızlar bebegimi hem emzirdim hem mama verdim 20 günlük. 30 cc mama doyurmuyor 60 cc yapıyorum iki ölçek galiba fazla verdiğim için mamayı ağızdan burundan kustu normal mi
Elifmuhammeet Heraninannesi canım benimkide öyle oluyor mama verince belki de midesi mamayı kabul etmiyordur ben mecbur kalmadıkça vermiyorum mama sende öyle yap verirsende az az ver
tgc Heraninannesi ben sadece emziriyorum fazla emsin kusuyor sırt üstüyse agzından burnundan geliyor mümkğn oldukça yan yatırıyorum
Gurbettebianne Heraninannesi fazla gelirse kusması normal . Benimde basıma bir iki defa gelmişti cNım
ygd canım ben doktora sordum bendede aynısı oluyodu doktor fazlasını kusar sıkıntı olmaz dedi burnunda geliyosa oda kusarkenki pozisyonundn kaynaklı olabilir bendede 1 kaç sefer burnundan geldi biberona geçtikten sonra azaldı miğdeleride büyüyo tabi
Poncikbiranne tgc bende de aynı şikayet vardı bana doktorum reflü oldugunu o yüzden kustugunu yüksek yatırmam gerektiğini söyledi
tgc Poncikbiranne bnm ilk kızım da böyleydi peynir kesigi gibi kusuyorlat genel de arada tam emdigi sütü kusuyor kızım da 3.4 ay devam etmişti bundada öyle olck sanırım