Simbat0709 minikturta çok geçmiş olsun yanıbaşındayken dahi olabiliyor gerçekten Allah’ım bütün yavrularımızı korusun
anataraf1leoparbenim Simbat0709 çocuk bu düşer şaşar ama bu formda Travmatoloji yada çocuk doktoru olduğunu sanmıyorum şey mi yapsanız mesela hastaneye götürseniz direk de işini bilen kişiler baksa felan
Simbat0709 anataraf1leoparbenim yanlış ifade ettim sanırım çok dikkatsiz yürüyor bebeğim ve hiç sakince yürümüyor koşuyor önüne bakmıyor tecrübeli anneler bu durumlarda neler yapıyor merak ettim bi de aynı durumdaki annelerle dertleşmek tabi ki ☺️ Öneriniz için teşekkür ederim
Ayazinannesi3001 Simbat0709 sana diyorum böyle tabiki ama bende öyleyim. Düşüyor ya aklım çıkıyor. Doktor biseyi yok merak etmeyin desede işte insanın yine de içi kötü oluyor. 🙏🏻
Baby000 Simbat0709 cuma namazından sonra ayağına kurdele bağlanıp ilk çıkan kişiye biley demeden uzatılıp kesiliyormuş herkes öyle diyor işte ama kayınvalidemin ablası torununa yapmış 4 yaşında oda ama hayla düşüyor işe yaramadı dedi bende gerek görmedim