Aysehris Bebişlerinize yemek yedirirken kullandığınız önlüklerdeki lekeleri nasıl temizliyosunuz makineye attım sıcak suda beklettim yinede tam geçmiyor. Siz nasıl temizliyosunuz özellikle avokado lekesi hiç geçmiyo
TheBaby Aysehris Yıkamadan aspirins sıkıyorum. Anında çıkarıyor. Yıkadıktan sonra işe yaramıyor malesef
Katy Aysehris bez olanlarından kullanıyorum diğerlerinide ben sevmıyorum. Pislenince hemen lavaboda sıcak suyla yıkıyorum geçiyor
Bebek-annesi Aysehris su geçirmez naylonumsu var bende e bebekten aldım ama hep lekeli ve çıkmıyor çok yıkadım ama yok geçmiyor
Badwolf Aysehris avokadoya anında müdahale etmek gerekiyor. Hiç bekletmeden. Birde lekeleri sıcak suda bekletirsek daha çok içine geçiririz diye duymuştum. Soğuk suda bekletmek lazımmış. ( ne kadar doğru bilmiyorum yanıltmak istemem)
Ruya34 Silikon olanlardan neden kullanmıyorsunuz? ben onlardan kullanıyorum. Sonrada yıkıyorum tertemiz
Ruya34 Aysehris trendyolda var silikon mama önlüğü yazarsan çıkar en düşük fiyat 18 tl başlıyor. Benim için hayat kurtarıcı oldu 🙃🙂