Tospagam Pelinzade ben aldım pirinç unu Mısır unu tarhana muhallebi irmik ek gıdaya başladığımızda harıl harıl yapıo yediriyodum tabi garibim o zamanlar anne sütünden başka bişeyin tadını bilmeyince yiyordu ama şimdi daha güzel şeyleri yiyince onları yemiyo kaldı öyle dolapta
emine2018 Sebzeli tel şehriye ruseym keçiboynuzu tozu tam pirinç unu tam. Buğday unu tam yulaf unu bebek irmigi sebzeli erişte benim aldığım bunlar
Mlsmom Tam buğday unu yulaf unu pirinç unu, bebek iemiği, bebek muhallebi, tarhana, havuclu bebek corba. Ruşeym aldım çorbalar çok lezzetli tavsiye ederim
Nese2558 Ben nerdeyse hepsini aldım ve hiç birinden sıkıntı yaşamadım hele muhallebisi bebeğimi öyle tok tutuyorki gece uyanmıyor bile sebze çorbalarıda harika birde bebek irmiği almak şart bence bebekleri rahatsız etmiyor en son keçiboynuzu pekmezi harika bişi ya bebeğim resmen dikiyodu ağzına kısacası ne alırsanız pişman olmazsınız sadece tarhanası çok tatsız tuzsuz onu içmedik bi diğerleri 10 numara
Asel_Hira Tam buğday unu, ruşeym, bebek irmiği, tam pirinç unu, birde yoğurtlu bebek tarhanası ama çok tatsız tuzsuz sevmeyebilir ☺️
reinamm Pelinzade bende onu alacm. En çok kullanılan şeyleri alacm. İrmik keçiboynuzu özü ve unu, çorbalar. Onlar zaten yönlendiriyor
Gozz Ben de ruseym ve muhallebi aldım denemek amaçlı .Eğer yerse devamını da alıcam.Oradaki tariflerin bazılarını yaptım ve yedi Hadi bakalım 😊
Ygz Pelinzade dut özü zeytinyağı sebzeli makarna keciboynuzu unu pirinc unu kurabiye karısımı Bugday unu tel sehriye irmik dha bir cok sey aldım😊 simdi trhanasından alıcam
Nese2558 Kaganpasa20 içinde pirinç unu ve bebek irmiği olduğu için doyurucu özelliği var bebeğin karnı doyduğu için sadece suya uyanıyor ayrıca doktorumun demesi kilo alımına yardımcıymış gece muhallebisi
MUGUL Pelinzade gece muhallebisi için tam pirinç onu+ruşeynli irmik sürekli alıyorum. Yulaf aldım ama 1 kere kullandık kaç aydır. Birde ezogelin karışımı aldım onuda çok sevdi oğlum