Pingca maviskus benim çok az ya 17 günlük bebeğim elektrikli pompa ile 15 dk da 40 cc ancak çıkıyor iki göğsümden her yolu denedim bir türlü artmadı
Sedagmlksz maviskus ben 20 dk sağıyorum tek göğsü 100-130 cc arası geliyor ama 3 saat durmuş göğüste.(emilmemiş,sağılmamış)
Psikologanne00 İlk iki ay 10 dk da 160 CC çıkıyordu şuan 4,5 aylık ve mamaya alıştı meme reddi yaşadık 30 dk da iki göğüs 30 ancak çıkıyor 😭😭 bitti 🤷🏼♀️😢
maviskus Sedagmlksz Pingca Psikologanne00 daha 7 günlük anneyim göğüslerim şiştiği için sağıyorum mecbur emdikten sonra yada göğsün tamamını boşaltmadan 15 dk 60 cc anca geliyor az mı normal mi bilemedim kayınvalidem sürekli moralimi bozuyor az mı yetmiyor mu senin akacak sütün yok benim taşardı her yerim ıslanırdı diye 😞 strese giriyorum zaten zor bi doğum yaptım
Maviii555 Pingca Canim senin daha bebegin küçük 60 cc süt olsa yeter. Yeterlidir bence sütün ayrıca sagmakla bebegin emdiği süt aynı olmuyor ne kadar sagsanda gogusler de biraz süt kalıyor
brnykt Hiç iki meme 90 cc üstü görmedim bebeğim 16,5 aylık hala emiyor. 3. Aydan sonra hiç mama kullanmadık. 3-4 ay oldu gece uykusuna geçince alkol içecektim uyanırsa veririm diye sağım yapayım dedim iki meme 30 cc çıktı 😀
Edali87 Maviii555 bu konu benimde kafamı karıştırıyor.. Bende bugün emzirdim tam uyudu dusa girecektim baktim sol göğsümden sut damlıyor dedim satayım 20 cc cikti sonra dusa girdim. Ama sonra emdiginde yine sut geliodu ağzında gördüm bebegin yani sagarken bazen gelmese de bebek emerken gelen başka gibi yani ozmn gelio. Bide doktor kontrolünde kilo normal gidiodu az maz demedi
Sedayun13 Benim kızımda 5. Aynın içinde emzirme sonrası sagdigimda her hi göğsümden 120 cc çıkıyor iki göğsümüzde sağarsam 240 cc çıkıyor
Kocabebek maviskus hiç moralini bozma onun midesi daha çok küçük emdikten sonda 60 cc geliyorsa harika sütün gayet bol süt arz talep meselesidir ne kadar emzirirsen o kadar fazlalaşır
PrensesimEla maviskus kız 60cc mi az diyor. Hiç takma kafana sen emzirdikce artar o süt ki şuan sütün iyi az değil. Emzirdikten sonra sagmazsan akar zaten.
Psikologanne00 maviskus saçmalama daha midesi ne ki bebeğin çok güzel sütün var yetiyordur maşallah hiç takma onu.
maviskus Kocabebek sık sık emziriyorum zaten akmaya başladığı için sağmaya başladım aşırı sertleşp şiştiler ama kadın moral bozmak için gelmiş dünyaya
maviskus PrensesimEla işte düşünmüyor ki lohusayım daha bir haftalık anneyim benimde canım sıkıldı az mı sütüm diye ki bebeğim dr kontrolünde işitme testine götürünce 30 gr almıştı kilo kaybı olmadı