Ebruli3452 Uzun zaman oynayabileceği aktivite masası önerisi olan var mı ?? Özelliği çok olan bişey olsun istiyorum yaşı ilerledikce de oynasın şimdi 8 aylık olcak ayakta durmak istiyor tutunarak oynar belki 😊😊
ikizlerinannesi2985 Ebruli3452 bondigo aktivite masası. Heeer düğmesinden bir ses çıkıyor. Ben de almadan önce baya bi araştırmıştım. Fisher price daha pahalı olmasına rağmen bondigo çok daha iyi ona göre. Youtube daki videolara da bakıp kıyaslayın. Biz öyle yapmıştık. 5-6 aydır kullanıyorum ikizlerime, şuanda bile ikisi ayakta onunla oynuyor☺️ Tavsiye ederim
annesioglusu3 Ebruli3452 ikiside var bizde. oğlum suan 7 buçuk aylık ilk olarak bondigoyu çıkardım ilgisini çekiyor. Fisher price biraz daha eğitici olduğu için onu yaşından sonra çıkarmayı uygun gördüm. Bondigoda daha fazla müzik var 1 yaş altı bebeklerin ilgisini çekebilecek aktivitesi fazla. Fisher price dediğim gibi biraz daha öğretici kalıyor yaninda:) renkler sayılar aşağı yukarı vs kavramlar üzerine biraz daha. :)
Ebruli3452 ikizlerinannesi2985 izledim de karar veremedim 😊 annisler yazar şimdi bende karar veririm inşallah 😊😊😊😊 teşekkür ederim
ftsdmrhn Bizde de bondigo var 100 tl ye mi ne almıştık geçen sene indirimden. Baya oynadı, şimdi 13 aylık olcak hala arada gidip gelip basar düğmelerine. Şimdi 350 tl mi ne olmjs gözlerim fırlıyor bu fiyatlari görünce
ftsdmrhn simgesell clementoni nin tableti var, bende sesleri falan hiç güzel değil, aktivite masasını bilmiyorim ama tabletten yola çıkarak bibdaha o marka bişey almamaya karar verdim
Ebruli3452 ftsdmrhn clementoni bende almıştım oğlum hiç ilgilenmedi geri sattım 🙄 görsel olarak çok bişey var gibi duruyor ama boş
simgesell ftsdmrhn yaa bende fisher Price saat aldım kol saati sesi çok az memnun kalmadim o yüzden bu iki markada kararsız kaldım