birprensannesi__ 2 hafta önce 32 haftalık dogum yaptim deneme amaçlı emzirmeye gittim günde 2 kez memeye alışsın tanısın diye 3 gidişimde aradılar ki morar ma olmuş direk oksijene bağlamışlar emzirmeye alamayız dediler artık bu morar ma normal mi 😔
Turuncukafa15- birprensannesi__ geçmiş olsun bilgim yok postunuz üstte kalsın devamlı yorum yapın . Belki bir bilen anne çıkar .
Yorgunannem birprensannesi__ içini ferah tut canım aynı süreci bzide yaşadık yogun bakıma girdiğim de simsiyah gordugum oluyordu bebegımı ama nefes alıp vermeyi başarabildiğinde düzeliyor bizde entübe yattık yogun bakımda makinaya baglıydu ama zamanla toparlıyor sizinkide hemen toparlar inşallahh
Arjindidar birprensannesi__ cok gecmıs olsun canım. Ben de 35 haftalık dogum yaptım. Dogdugu esnada cok mordu benim bebegım. Oksijene bagladılar 6 gun kuvezde kaldı. Gecıyor. Insallah senınkıfr gececek.
ezonunannesi_41 birprensannesi__ Geçmiş olsun canım normal sanırım benim kizim 27 gün kuveyzde kaldı mosmor dub bnde 35 haftalık doğum yaptım cihaz hortum bağladılar
birprensannesi__ Yorgunannem nefes alıyordu herseyi kesmiş emmeye geçmiştik emmeye geçince morarma olmuş tekrar oksijene bağlamışlar
Yorgunannem birprensannesi__ evwt canım bazen tolere edemeyebiliyorlar bizde emme sonrası bu tarz sıkıntılar yaşamıştık ama düzelir inşallahh çok zor bir donem cok iyi anlıyorum ama herşey güzel olucak inşaşlah
birprensannesi__ ezonunannesi_41 benimde doğunda olmuştu oksijen destekleriyle gecti ama şimdi tekrar başladı başa döndük yani
Yorgunannem birprensannesi__ makinaya bagladılar beslenmeyi kestik Bi kaç gün sonra makinadan cıkardı lar tekrar emzirmeyi denedik boyle boyle devam etti canım 8 gün sürdü sonra cıktık yogunbakımdan
ezonunannesi_41 birprensannesi__ Çok geçmiş olsun canım şu anda okunan ezanin hürmetine rabbim şifa versin inşallah
birprensannesi__ Yorgunannem peki o aşamada kilo verdi mi benim almaya başlamıştı gündüzden sorunu yoktu gece birden morarmış ve sabah gittim 30 gram vermiş nasıl oldu anlamadım seninkine vermişmiydi
Yorgunannem birprensannesi__ tabiki 400 grama yakın kilo vermişti sonrasında toparlıyor asırı kilolu Bi bebek olmuyo ama biraz yavaş yavaş kilo alıyo
birprensannesi__ Yorgunannem ya ama bizim zaten ilk 10 gün kilo verdi şimdi 3 4 gündur yeni başladı almaya enzirmryede deneme amaçlı gittim emem falan yoktu tanisin diye sonra birden tekrar oksijene aldılar tekrar kilo vermiş anlayamıyorum artık dha nereye kadar böyle sürecek 😔
birprensannesi__ Yorgunannem 17 gün oldu ilk gunler vermesini anlarimda bu oksijen sıkıntısından sonra neden verdi onu anlamadim