Askpare [bilinmeyen] valla benimde bugün 40’ım çıktı yarın kuaföre gidip açtırma boyama ombre yaptırıcam daha dayanamıcam paçozluktan ölücem aynalara küstüm rızkı veren allah inş.birşey olmaz sütlere
Dursun Cnm Bnde kırkım çıktı bir gün sonra gittim boyattım birşey olmadi cok şükür ev yakındi bi ara gittim emzirdim uyuttum annem ablam bakti kalkınca biraz baktilar sonra mama verdiler esimde begendi bakım önemli bayanlar 😊 kendimizi bırakmamak lazim
Gecesmom [bilinmeyen] ben doğumdan sonra 9. Gün tümden açtırdım 4 doktora sorarak. Hamileliktede boyatabilirsin diyen doktorlar oldu ama yaptırmamıştım doğumdan sonra yaptırdım şükür kendime geldim
Gecesmom [bilinmeyen] hayır 2 cm diplerden kalacak şekilde açtırdım ama diplerede organik amonyaksız loreal inoa ile boyattırdım
Gecesmom [bilinmeyen] rica ederim kendimizi iyi hissetmemiz lazım önce biz iyi olcaz ki bebeğizde iyi olsun psikoloji çok önemli ☺️
Askpare [bilinmeyen] ben açtırma yaptırmadan boyattım bugün canım açtırma işlemi baya kimyasala girdiği için doktorum izin vermedi organik boyayla boyattım ve ombre yaptırdım 40’ım bugün çıktı benimde şuan için bebişte ve emzirmede sıkıntı yaşamadım