Derya27032019 Kızlar var mı aranızda panik ataklı ? Gerçekten çok zor, bir kişi de geçiyor desin ya. Geçen atlatan bir kişi görsem tamamen, yaşama sevincim yeniden gelicek sanki 😔
Ikicocukanasiyioldum Derya27032019 ben sanırım panik atak oldum Uzun zamandır yani yaklaşık 2 senedir uykudan korkuyla uyanıyorum kalbim patlayacak sanki elim ayağım boşalıyor titriyor ve sadece ağlamak istiyorum özellikle yalnız kalınca bunlar oluyor. Bu belirtiler panik atak mi acaba?
Nisan2019 Derya27032019 25 yasindayim 17 yasindan beri panik atak hastasiyim ilaca bağlı bi insandim ilaci doktor kontrolunde biraktim geciyo kendinize bisey olmadigini ve bunun psikolojik oldugunu soyleyin dusmanimin basina zamaninda cok cektim
Derya27032019 Ikicocukanasiyioldum sadece çarpıntın varsa buna sebep olan bir sürü durum var kuzum. D vitamini eksikliğini kansızlık Demir eksikliği falan vs. Bunlara baktır vücudunda belki sebebiyet verebilir. Ama karamsar ruh halin varsa kötü düşünceler depresyon o zaman panik ataktan şüphelenebilirsin, umarım değildir. Rabbim kimseye hastalık olmayan bu hastalığı vermesin.
Ikicocukanasiyioldum Derya27032019 korkuyla uyanıyorum uykudan sanki hiçbir şeyi beceremeyecekmişim gibi bir his oluyor içinde elim ayağım titriyor aglamk istiyorum. Ama bii varsa yanında saki dünyanın en güçlü insanı benim halbuki biri olsa da yanında olmasa da her işi ben yapıyorum. Ornegin buru yanındaysa ben bebeğini yedurebilirim ama yalnizsam sanki her gun yedirdigim bebegimi yediremeyecekmisim gibi geliyor bu sadece bur örnek tabii.
Derya27032019 Deletedmom143 Benimde 5 sene oldu kuzum. Bazen diyorum yıllar sürecek gitmeyecek ben rabbim izin verirse nine olacağım, o zaman da mı gelicek. Hiç mi gitmeyecek nasıl baş edicem çok garip bi his.
Happymother Benm var canım kaza yaptm 8 yıl önce ozamandan beri vardı 1 yıldır iyiyiö kendime geldim hala arada nadiren de olsa tutuyor ama daha iyiym
Nur Ben de panik atak hastasıyım ilaç kullandim çok uzun müddet dr kontrolünde bıraktım hala yokluyo ara ara ama baş etmeyi öğreniyorsun zamanla mecburen