Buklem Merhaba anneler bebeğim 15 günlük bugün ilk Dr muayenesine gittik ve biraz üfürümü olduğunu söyledi. Çocuk kardiyoliye yönlendirdi oda evet üfürümü var ama zamanla kapanacaktır dedi. Takip edilecek başına böyle bişe gelen var mı
aysenurkerem Buklem bizde üfürüm yoktu ama çok hızlı soluk alıp veriyordu. Tedbir amaçlı baktırdık ufak bir delik gözüktü , kapanır dediler
mama Buklem benim bebeğiminde birinci ay kontrolünde üfürüm olduğu anlaşıldı. Kardiyoloji doktoru da onayladı. 6 aylık olduğunda kontrole çağırdı canım. Her bebek kalbinde delikle doğar kimininki hemen kapanır kiminin ki 1 yaşına kadar demişti doktor
AsilDorukAnnesi Buklem oğlumda vardı minicik bi delik şuan 7.5 aylık bu ayki kontrolde kalp tamamen normale döndü dedi doktorumuz. Korkmayın kapanıyo ☺️
Tyfngzm Buklem Bebeğim dogdugunda üfürüm duyulmuş ben 1 aylıkken ögrendim kardiyoloji doktoru ultrason çekmiş 6 ayında kontrol olucak hala duyuluyor ama masum üfürüm demiş doktor inşallah kapanır dua edelim 😔
Betul055 Bizimde öyle korkmayın Allah’ın izniyle geçer gider inşAllah 🙏🏻 6 aylık iken kontrole gel denildi Yenidoğanda sık karşılaşılan birsey dediler.