ezonunannesi_41 Kızlar merhaba kızım 20 aylık gece bezi ıslak olduğu için ağladı hiç böyle bir şey olmadı bezi çıkardım çocuk sustu şimdi ben ne yapmalıyım zaten doğru düzgün uyumuyor bide gece kalkıp bezini mi alicam yardım lütfen
elifineylulu ezonunannesi_41 tuvalet eğitimi vermeye başlayabilirsin canım bez rahatsız ediyordur artık onu
Minigimm16 Bilmiyorum ama bence vardır ☺️hani biz kadınların gece pedi varya çocuklarında gece bezi vardır bence henüz çok ufagiz lazım olmadığından bakinmadim varmı diye ama vardır üstte kalsın bilen de vardır☺️
elifineylulu ezonunannesi_41 Havalar çok kötü değil canım istersen şimdide yapabilirsin canım gerçi nerde yasiyorsun bilmiyorum ama
ezonunannesi_41 elifineylulu Kocaeli’nde yaşıyorum.cnm.kaynnam sürekli karışıyor o yazın köye gittiğinde alıştıririm bide gece mamayı bırakamadı acikyo acıkınca kıyameti koparıyor naapcam.bilmiyorum
elifineylulu ezonunannesi_41 Gece beslenmesini 16 aylık olduk bizde birakamadik malesef en az 3 kez kalkıyor 😥 Ramazanda alistirabilirsin canım hem gece hem gündüz ikisine bir alışır o zaman sahura da kalkiliyor ya