Merve20 Hanımlar kızım bugğn neredeyse hiç uyumadı toplamda 2 saat anca uyumuştur o da parça parça. Uyumak istiyor belli gözlerinden uyku akıyor ama hep memedeydi bugün neredeyse tam dalıyor yine uyanıyor sebebi nedir sizce
Elaufuk Merve20 memede uyumak istiyor canım bizde 20 günlüğüz aynı durum memede uyuyo çekince uyanıyo emzik denediniz mi
ceylinece Merve20 gazı olabilir kokunuzu özlemişte olabilir ne zaman isterse emzirin güvende olduğunu hissetsin
Ahsen-ece240419 Merve20 benim kızım da 47 günlük bugün çok huysuz özellikle saat 6dan beri çekiyoruz sakinleştirmesini hiçbir şekilde ağlıyor mamayı almıyor emmiyor napıcağımızı şaşırdık eşim arabayla gezmeye çıkardı şimdi 😞
pamuksekerim Merve20 38 günlüğüz. Malesef oğlum da aynı bu şekilde 😐dün rahattım ama bugün tuvalete bile koşarak gidip geldim. Kahvaltı ile durdum eşim eve gelene kadar. Hep ağladı en fazla 10dk lık uykular uyudu 😔 hiçbir iş yapamadım. İnşallah geçer bugünler de canım 😔
Merve20 Elaufuk emziği doğduğundan beri tutuyor şükğr. Aslında gece uykusu uzun artık buna sevinmeliyim ama gün içinde hiçbir iş yapamadım bugün. Atakta falan mo acaba
Merve20 Ahsen-ece240419 ataktalar sanırım . Çocuk büyütmek zor ama çok keyifli rabbim güzellikle sabretmesi nasip etsn bize 🤷🏻♀️
Merve20 Emineeeeee ana kucağı kullanıyor musunuz ondan duruyor mu peki. Ben almamıştım almayı düşünüyorum da
Merve20 Emineeeeee ya çok duyuyorum bebeğim ana kucağında çok uslu duruyor uyuyp kalıyor falan diyenleri