aylizinannesiii kızlar bebeğimle uyurken bir anda gülmeye başladı Allaha kavuşuyordum yorganın altına girdim korkudan 😅😅😅🤣 başına gelen var mi eşimde ben korkunca gülmeye başladı 🥸🥴😁😁😁
Kurtlarkuslaralemi aylizinannesiii evet benim oğlumda bir iki oldu öyle çok gülmüştü ben önce korkmuştum birşey var zannettim sonradan uykusunda güldüğünü anladim.
Gamzeburkan aylizinannesiii benim kızımda yapardı bazen ağlar bazen guler hatta geçenlerde biseyler yedi elleriyle gülmekten olduk eşimle 😂😂
Zinnureyn aylizinannesiii uyurken bir anda gülmeye başladı Allaha kavuşuyordum 😂 Çok tatlısın kuzum yaa.. 💙 MaşâAllah kahkahaları dâim olsun minnakın ☺️🤱🏻
minikkira aylizinannesiii 😁😁😁 valla çok tatlı oluyorlar yaa, o kıkırdama benim çok hoşuma gidiyor. Rabbim gülüşlerini eksiltmesinl. Canım yavrularımız 💜💜
aylizinannesiii Zinnureyn O sizin tatlılığınız canım aminn bütün bebişlere rabbim sağlık sıhhat versin inşallah ,❤❤
Smryna aylizinannesiii beni tövbe yarabbi uykudan kalkıp hav hav yapıp geri yatmıştı oldum olası unutamiyorum😂 3 köpekle yaşayınca bilinç altına yerleşti taabi 😂
Merlinlin aylizinannesiii geçen gece oldu bize de ya 😅 odası ayrı benimkinin uyuttum azıcık dalmışım yanında bi kahkaha attı sıpa ilk kez yaşadık altıma ettim ben de 😅