MomEslina Mama sandalyesi ne önerirsiniz ? Biz bu gün baktık ama kafam çok karıştı e bebekte bir tane baby plusun var bir de joie var ikisi arasında kaldım 😬 siz ne önerirsiniz biraz kaliteli olsun istiyorum belki ikinci çocukta kullanır diye 🥰
Ulku_06 MomEslina Baby Plus un Bi çok ürününü satın aldık ve kullandık. Güzel, memnunum. Orta kalite ve hemen her bütçeye uygun bir marka.
CollininAnnesi MomEslina chicco aldık bizde, baya memnunum ama tabi çocuk çabuk sıkılıyor belki de daha çok yemediği için ek gıdayı😃
MomEslina BarlasMomm bugün baktık ona Ama çocuğu oturttugumuz yer biraz dar ve küçük gibi ilerde sıkıntı oluyor mu bizim kızımız 6 aylık ve aşırı hareketli 😬
Tuba MomEslina ben joie aldım oğlum 3 yaşına girmek üzere hala kullanıyor. Kardeşi de 15 aylık oda kullanıyor. İkiside aşırı hareketli ve joie ağır bir mama sandalyesi olduğu için baya güvenilir. İkea antilop gibi hafif mama sandalyeleri hiç güvenilir gelmedi bize çünkü iki oğlum da içinde oturdukları zaman mama sandalyesi ile birlikte düşüyorlardı🥴
MomEslina Tuba benim kızımda aşırı hareketli ben de zaten böyle kalın bir şey arıyorum hafiflerde bizim ki de kesinlikle düşer 😬
BarlasMomm MomEslina aa hangi model acaba bizde hic oyle degil su an 11.5 aylik rahat oturuyor bizde ki joie mimzy snacker ayakli mama sandalyesi
Denizpoyrazz MomEslina e bebek den aldik baby plus. Oğlum 2 yasinda hagla kullanıyoruz ve sapasağlam.bence mama sandalyesine fazla para vermeye gerek yok. Sadece yemek yerken oturacak sonuçta.
Denizkus2021 MomEslina daha almadım ama ikea alacağım, cocuk doktoru dahil herkes ondan fazlasına gerek yok diyor.
Alpitom Denizkus2021 ikeadaki mana sandalyesini ben de alacaktım yoktu sordum yılbaşına kadar gelmez dediler
MomEslina Denizkus2021 öyle ama ikea daki mama sandalyesi çok hafif hareketli çocuklar için pek güvenilir bulmuyorum 😬
Alpitom MomEslina Kraft tapas aldım çok memnunum. Bir de chicco yükseltici mama sandalyemiz var onu da yazlıkta kullanıyorum o da güzel
Denizkus2021 Alpitom bu arada trendyolda bazı satıcılarda var ürün. Biraz fiyat farkı var ama ikeadaki de stoğa girince zamlanacaktır kesin, her şey gibi🤦🏽♀️
kaganege MomEslina kiwi koala kullanıyorum inanın joie bakmıştım hiç gerek yok 1 senedir bizimle ve cok memnunum.
girlandboyandmumy_ MomEslina kiwi koala lacivert rengi kullanıyorum çok memnunum temizliği kolay oluyor 8 aydır kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadık güvenilir olması önemli onu göz önünde bulundurarak alın çünkü aşağı çok sarkıyorlar eşya atıp izlemeyi seviyorlar ben bu yüzden memnunum