mugestn Merhabalar, kizim 5 aylik.doktorumuz ek gidaya gecmemizi soyledi. Yogurt mayaladim uc gun kurali ile verdim.acaba yogurtun icine bu hero babynin meyve puresinden karistirip versem sikinti olur mu? Deneyen var midir?
Ayb mugestn merhaba sebze öeyve en son yoğurt şeklinde önerilir genellikle 3 er gün kuralı ile sevgiler
Mervee1 mugestn onlar zaten faydalı dedil yoğurt tek verseniz daha iyi olur bence hiç karıştırmayın ya ayrı verin ya da evdeki meyvelerden haşlayıp katın internetten tarif alabilirsiniz
MuhammedAmine mugestn benim oğlumda 5 ay 4 günlük doktorumuzun tavsiyesi ile ek gıdada 4. Günümüz 3 gün sade yoğurt verdim problem olmadı bugünde havuç denedik tabi bunlar minik minik tadımlık şeklinde ilk önce tadımlık ilerleyeceksiniz diyelim 3 gün havuç verdiniz sorun yok 3 günde patates verdiniz ondada sorun yok bunları karıştırıp verebiliyorsun ama 1 ay kadar sadece tadımlık yapmalısınız karıştırmadan ayrıca meyveden önce sebze ile başlamalısınız sevze yediremezsiniz sonra
mugestn Yoyoyo191218 ben püreyi kendim mi yapiyim veya hazir mi veriyim diye sormadim farkindaysaniz? Yogurtla karistirip verdiniz mi diye sordum.
Deletedmom280 mugestn dovseydınız kız size dogru olanı soylemıs eliniz altında meyve varken niye hazır katkılı urunleri ccgnuza yedıryrsnz tercih szn tbkıde yapmadm bılmıyrm Bn hep kndm hazırrldm
Yoyoyo191218 mugestn Ben ne sordugunuzun farkındayım. Hazır püre verceginize kendiniz püre yapıp karıstırın demek istedim ama cevap verdigime pişman oldum
mugestn Deletedmom280 hayir ben gayet normal bisi sordum. Direk meyve puresi de yazabilirdim. Siz neden yapmiyosunuz pureyi diye bi cevap verme sekli yok bence.
Handecelik Ayrı ayrı yiyebiliyorsa karıştırıp da yenir bunun için yapmış denemiş olmaya gerek yok. ama ne olduğunu bilemediğiniz meyveyi yedireceğinize bi elma rendeleyiverin
mugestn Deletedmom280 olabilir insanlik halidir.Bende tartisma cikaran biri degilim,aylardir burdayim. Ek gidaya yeni gecildi ve Yogurt mayali urun oldugu icin meyveyle verirsek bi sikinti olur mu diye sordum bende.
Deletedmom280 mugestn valla hazır püree hıc vermedm ama meyve yoksa pekmez yada bskvlı ıle verdım ygrdu
Kdrye Yoyoyo191218 tam bende sizin gibi yazacaktım yazan biri çıkmış dedim cevabı görünce afalladım 😂