KezibanDemir46 Bebeğim pişik oldu pütür pütür ne yapmam lazım sudocrem ve bepontol yaramadı evde ne uygulaya bilirm yardım edermisiniz.
Erayalpp KezibanDemir46 gün aşırı yikamani ve bezi çok fazla tutmamali hatta arada bi açık bırakın pişik olsada olmasada pişik kremi kullanılmalı
ezonunannesi_41 KezibanDemir46 Canim birak hepsini sen nivea pişik kremi al çok memnun kaldım hem sudokremden ucuz hem çok uzun süre gidiyor ben çok memnun kaldım bnce dene
Gizoooo KezibanDemir46 canım onun için başka krem veriyorlar bizimde şuan öyle oldu dişten dolayı pişik kremleri geçirmiyor 3 gün oldu geçmedi hala kremin adını unuttum ve şehirdışındayım eczaneden gidip alamadım olduğum yer müsait olmadığı için bol bol yıkıyorum kuruyorum krem sürüyorum ama geçmedi😬
Deletedmom454 Canım ıslak mendil kullanma bi de her alt açma da bebeğin poposunu ılık suyla yıka ancak bu şekilde düzelir bi de kullandığın bezi bi değiştirmeyi dene
Gizoooo KezibanDemir46 canım onun için başka krem veriyorlar bizimde şuan öyle oldu dişten dolayı pişik kremleri geçirmiyor 3 gün oldu geçmedi hala kremin adını unuttum ve şehirdışındayım eczaneden gidip alamadım olduğum yer müsait olmadığı için bol bol yıkıyorum kuruyorum krem sürüyorum ama geçmedi😬