Merve_merve Kızlar bebeğimi hastaneye götürürken souk almış usutmua ve şimdi çok kötü ne yaoacagimida bilmiyorum daha 5 buçuk aylık kötü öksürüyor su gibi kaka yapıyor burnundan yatamiyor çok canim sıkkın 🥺
Kader_dmrbs Merve_merve valla canım sorma aynı dertteniz ben grip oldum benden çocuğuma geçti 1.50 yaşında o da şuan aynı hafif öksürük var burnundan uyuyamıyor sürekli burnunu yıkıyorum
Tugraninannesi Merve_merve sakin ol önce ilk çocuklarda ve çocuklar küçükken öyle oluyor insan burnu rahatlasın diye soğanı ortadan ikiye kes üstüne 12 / 13 tane karanfil batır burnu açılır rahatlar
Merve_merve Kader_dmrbs sizin bebek biraz büyükmüş ıhlamur nane limon doğal yollara bakın derim ya küçük çocuk olunca kötü oluyorya
Kader_dmrbs Merve_merve içirmeye çalışıyorum ama benim oğlum ıhlamur normal bir meyve suyunu bile zor içiriyorum ıhlamuru da kaşıkla zor verdim
Tugraninannesi Merve_merve akşamdan baş ucuna koyun sabaha kadar dursun yatağın yanında komidin vs varsa oraya koyabilirsiniz
Deletedmom454 Öksürük içinde sarımsağı ez sonra hakiki zeytinyağı ile karıştır sonra çocuğun ayaklarının altına sür üstüne bi çorop geçir onunla sabaha kadar yatsın öksürüğüne iyi gelecektir