Brcaly Arkadaşlar merhaba kizim 1 aylık ve emzik tutmuyor ilerde tutar mi sizce ara ara verip alıştırmaya çalışmalı miyim bir de tutarsa eger ne zaman vermeliyim uyurken ağzından çıkarmalı miyim?
Ozlem-Uras Brcaly avent alırsan tutabilir ben sadece uykuya geçişte kullanıyorum dalınca alıyorum agizndan zaten alisti kendisi atıyor artık
Nesli06 Brcaly benimkine doğduktan sonra neredeyse 10 tane emzik aldık hiç birini tutmadı sonra 4. Ayda avent emzik denedim tuttu şimdide ketçapla mayonez kadar uyumlular
Brcaly Ozlem-Uras avent kullanıyorum zaten onu tutmadı bips aldım wee aldim jolly pop da aldım hiçbirini tutmadı aventi zorluyorum sadece uykuya kalmadan kolumda pışpışlayarak verdiginde zorla tutuyo biraz sonra atıyo ama onun dışında asla tutmuyor he bir de tuttuğu zaman da bi iki dakika sonra öğürerek geri atıyor 🥺
Ozlem-Uras Brcaly zorlama tutmak istemiyorsan belki sonradan tutar.benim.oglumda ilk başlarda istemedi sonradan uykuya geçişte tuttu sadece normalde yine almıyor verince
Ozlem-Uras Brcaly nerde ayakta salla kucakta salla evin içinde gez ana dizinde salla kendi yatıp uyuma yok ama 4 ayına gelsin alistircam