Nur-Nil Sallanan sandalye Yanı Ana kucagi diye de geçiyor bayağı pahalı bir şey tabi fotoğraf eklemeyi beceremedim de kullnan var mi anneler ya sipariş verdim çok da pahalı kararsız kaldım. Yardımcı olur musunuz….
mamanveutdormir Nur-Nil benim kızım seviyor onda durmayı yıkarıda hayvanlar asılı kendi müziği falan var keyfi yerindeyse 1 saat kesin takılır orada auu dan başka sesi çıkmaz.. ve o salıncağa her koyduğumda kaka yapıyor hemde baya baya 😂 sanırım rahat ediyor orada 🤷🏻♀️
Nur-Nil mamanveutdormir Ay ne güzel inşallah bende de öyle olur Sizinki https://ty.gl/ey5tv7ka2e bundan mi eğer değilse link verir misiniz
mamanveutdormir Nur-Nil Ingenuity, Balancelle Compacte Hugs & Hoots, 5 vitesses de balancement, 6 mélodies et 3 sons de la nature, arche de jeu amovible benimki bu canım yurtdışında yaşıyorum ben türkiyede de illa bu tarzda vardır
Aycaaalinaa Babybjorn aldım bende geçen ay çok sevdi bebeğim baya rahat ettik, fakat ben aldıktan sonra biraz araştırdım. Muadilleri var uygun fiyata iyice araştırın, ben uygun fiyatlilari görünce açıkçası üzüldüm o kadar para verdiğime sonuçta işlevleri aynı
Nur-Nil Aycaaalinaa hmm araştırayım o zaman tabi yeterki ise yarasın çünkü bütün gün yalnızım ve canım çıkıyor
Munevverce E bebekten aldik biz 3 kademeli 500 1 yıl önce asiri kullanışlı hayat kurtardı herkes tavsiye ederim. Çok.para vermem derseniz dolap alin ikinci el yani yada letgodan asiri temiz ürünle var