Mihranimmm Gün boyu oldukça enerjik … kimi ağlıyor kimi koşuyor kimi oynuyor . En son gün bitip uyuyunca bakıp bakıp yüzüne ağlayasım geliyor . Acaba bir yerde yanlış yaptım mı, kırıldı mı üzüldü mu diye. Agladigina düştüğüne içim acıyor. Bir ben mi böyleyim?
Bebitomm Mihranimmm en ufak sese uyandığı için ben uyutup odadan kaçanlardanım o yüzden sadece oh be uyudu diyorum 😂
Esraa- Aa bnde saatlerce çıldırıp uyutmaya çalışıp kafayı yerken, uyuduğunda ağlamamk için zor tutuyrm kndimi. Kötü oluyorum. Özlüyorum bi de :) tek değilmişim.
Mihranimmm YavruKartal ya evet öyle. Nedense çok yoğun yaşıyorum bu duyguyu . Yalnız olmadığıma sevindim ama
senamiray Mihranimmm bende fotoğraflarına bakıyorum özlüyorum sizin gibi düşünüyorum bazen çok normal analık delilik değil mi zaten🥲
29052021 Mihranimmm en geç 5 dk sonra uyanıyor özlemeye fırsat bırakmıyor sağolsun, her an aramızda 🤪😁
1mom1baby Mihranimmm uyuduğunda göbek atasım geliyor iple çekiyorum uyuma zamanını 😄 küçükse ondan böyle hissediyor olabilirsiniz