Bebegimm1 Yarın bebegimin dogum gunu var 100 tane balon var acaba ben şimdi şişirsem yarın akşama inermi havası bilen yazabilir mi? Bu arada Oda sicakligi 23 derece
Aalime Sanmam 1gunde bariz havasinin inecegini 1gun bile surmeyecek galiba yarin bu saat olmadan zaten kullanilmis isi bitmia olacak
Bebegimm1 Aalime Az da degil tereddut ettim bunlari şisirmek bile güç boşuna şisirmis olurum diye korkuyorum 😁 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Bebegimm1 Cgdmltr93 gazla şişirmicem kendim sisiricem galiba gazla şişen daha uzun gidiyormuş sizinki de normal balonmuydu birde eviniz sicakmiydi bzm ev sicak havasi iner mi ki
Aalime Bebegimm1 valla aynen bende onu dusundum 100 balon tansiyona dikkat edinde agirdan sisirin yalniz gece uyurken patlar belki bi kac tanen odaya uzak odaya koyunda korkmayin 😂😂
noluyoya Bebegimm1 evinizde damacana pompası varsa çok işinize yarar bi deneyin isterseniz hem kısa sürer
Bebegimm1 demirboy gercekten mi inmezse simdi baslicam şisirmeye 🥰🥰 inerse de yaocak bir şey yok umarim inmez bebekle zor olur 🙈😊
Bebegimm1 Aalime Bu gece uyku yok bana hazirlik yapicam uyumam daha 😂 eşimin dogum gununde sisirmistim 1 hafta boğazim tahriş olmuştu yutkunamiyordum 😂
Esra1986 Bebegimm1 keşke pompa alsaydınız ben yarısını öyle yapmıştım sisrmek neyse de balon zincirine düğün atıp takmak daha bi eziyet zor olmuştu bende parmaklarımın acısı epey geçmedi
birfincantuzruhu Bebegimm1 hiç bisey olmaz ama balonun kalitesine bağlı. Ben gündüz yaptım 1 gün önceden öğle şişirdim astım balon zincirine patlamayı geçtim havası bile inmedi. Doğum gününden 1 hafta sonra bile oğlum balonlarla oynadı 😂