nurellaxoxo 5 ay 29 günlük kızımın alt dişi çıktı yanındaki de her an patlayabilir 🙈 sorum şu buğdayı nerden alabilirim, marketlerde satılmıyor sanırım memleketten getirme imkanım yok şuanda 🙏
nurellaxoxo Tontisimm aşurelik buğdayla kaynatılmıyormuş normal buğday olması gerekiyomuş canım ya yoksa marketlerde satılıyor aşurelik buğday
deletedmom173 nurellaxoxo hediklik diye sorun aktarlarda vardır muhtemelen normal buğday olmuyor hayırlı olsun 🌸😌
deletedmom173 Tontisimm olmuyormuş ondan canım bende bilmiyordum anneme alıp geleyim dedim alırız dedi çarşıya gittik annem arıyor buğday var diyorum anneme işte kızım o olmaz gülerler sana diyor bana sen bana aşurelik mi getirecektin diyor evet diyorum boş yaşamışsın diyip durdu bana 🤣
Baldan [silindi] ya öyle beyazlık olur1 belki hafıf ama hemen patlamaz baksana 3 ayda başladı 7 ayda cıktı dıyor 5 ayında daha net belli olur
deletedmom173 [silindi] onu bende hem altta hem üstte görmüştüm 3. Ayında 7 ayda çıktı canım diş gibi ama yerleşme yarışma aşaması çok sancılı bir süreç eğer diş eti yarık gibi ise o zaman çıkmıştır
deletedmom173 AygulSina bebek ilk dişini çıkartınca yapılır bebek rahatlasın diğerlerini de rahat çıkarsın dişleri buğday kadar sağlam olsun diye bebeğin önüne makas cüzdan ayna iğne iplik kuran vs vs konur bebek hangisine elini uzatırsa ileride o olacak inanışı vardır çok güzel eğlenceli 😊