Brcsuna Merhaba kafa yoğunluğundan aklımdan çıktı çok üzgünüm ama bebeğim 56 günlük ve ben 2. Ay aşılarını henüz yaptırmadım birşey olur mu sorun sıkıntı olur mu yarın en geç pazartesi yaptıracağım böyle birşey yaşayanınız var mı acaba
BirAlparslanAnnesi Brcsuna sağlık ocağından aramaları lazımdı aslında ebeniz aramadımı ? Panik yapmayın pazartesi yaptırırsınız bişe olmaz Allahın izniyle yarın banyosunu yaptırın pazartesi götürün 3 gün banyo yasak çünki
BirAlparslanAnnesi Brcsuna ayrıca evet şuan fark ettim arkadaşların dediği gibi zamanı gelmemişki daha 🙄 sen erkenden de götürmw madem bebeyi pzartesi falan az bekle ebeniz arar 😂
Birprensesannesiii3850 Ay asisi zaten 60 gunlukten itibaren yaptirilmazmiki🤔sknti yapmayin ama pazartesi kesn gidin
Brcsuna Birprensesannesiii3850 a doğru ya Allahım nasıl paniklediö bem 😣 sandım ki ikinci ay bitmeden olması gerek aksine ikinci ayını doldurduktan snra olmaso gerek öyle değil mi
Brcsuna BirAlparslanAnnesi ay vallahi öyle bi panikledim ki interneti karıştırıp duruyorum ikinci aydan itibaren de yaptırılır diyor. Sağlık ocağına ikametimdeyken demiştim gittiğin yerde yaptır demişti o yüzden kafam dağıldı neyi düşüneceğimizi şaşırdık valla pahalılığa dayanamıyoruz eşim işsiz benim iş başıma az kaldı sütüm yok bebeği ii yerime götürmek istiyorum nasıl olacak 20-40 dk lık mesafe şuan annemlerdeyim oy Allah yardım etsin herkese içinde bize de vallahi