M-Ada İyi akşamlar hanımlar 🌸 Bu ajanslar hakkında aranızda bilgisi olan var mı? Kayıt yaptıran ya da çevresinden bilen? O kadar çok ajans var ki baktığınızda kimi para istiyor kimi bedava ama neye göre güvenebiliriz?
Katya M-Ada arkadaşımın kızı bir ajansa kayıtlı genelde reklam çekimine gitti. Girişte 200 TL kayıt parası Ödemiş. Sonra ödemedi hatta iyi para aldı çekimlerden. Sigortası böle yapılıyor çocuğun çalıştığı gün İçin
M-Ada Katya İstanbulda mı? Hangi ajans bir bilginiz var mı? Bende bir kaç ajansla görüşmüştüm biri 450₺ istedi çok geldi bana açıkçası bi daha arayıp aramayacakları da belli değil güvenemedim. Referans olan bilsem daha iyi olcak gibi.
Hatice_nur07 Bende kızımı layla şirin ajansa kaydettirdim 300 tl ödedim yeni kayıt olduk bekliyoruz şuankık ama genel anlamda cocuklar üzerine aktif bir ajans
M-Ada Hatice_nur07 bi de cast merkezleri var mesela onlarda kayıt alıyorlar ama hiç bir ücret ödemiyorsunuz onlarla farkı ne acaba
M-Ada İzmir güzeli ajans tı sanırım görüştüğüm 450₺ isteyince görüşmeye gitmedim açıkçası baştan para istenince güven vermedi, hiç bilgim de olmayınca bu sektör hakkında. İlk önce bilgisi olan var mı diye fikir alışverişi yapmak istedim
M-Ada Hatice_nur07 hayırlı olsun bu arada sizin için ☺️ elbet bilen bir anne çıkar heralde bizi aydınlatacak