Uvercinka Oğlum 20 aylık burnu çok tıkalı, izotonik su 1 hastadır iyileştirmedi, iliadin burun spreyi kullansak çok büyük zararı olur mu ?
BirAlparslanAnnesi Uvercinka en fazla 1 hafta kullanılıyo bebek ve cocuklards 5 gün ideali biz böyle dönemlerde kullanıyoruz bi sıkıntı yaşamadım aksine bebeğimin burnunu aşırı boşaltıp rahatlatıyo
Oldugugibibiri Uvercinka kendim kullanıyordum daha sonra koku alma reseptörlerine zarar verdiğini okumuştum. Doktor da uyardı kullanmamam konusunda. Hatta yanılmıyorsam bir ara piyasadan toplatılmasıyla ilgili bir şeyler görmüştüm. Basınçlı Nazal sprey kullansanız? Sterimar gibi?
Ahazize Uvercinka udi hindi yağı kullanıyorum , burun tıkanıklığındada çok faydalı. Tavsiye ederim burun deliklerine 1 er damla şeklinde
BirAlparslanAnnesi Ahazize yaa gerçektenmi burun için kullanıldığını bilmiyordum aldıgınız bir sayfa varmı önereceğiniz
Ahazize BirAlparslanAnnesi evvahe doğal var güvenerek alış veriş yaptığım bide menbai şifa var, menbai şifa da ki damlalıklı o yüzden buruna damlatmak kolay oluyo onu tercih edebilirsiniz . İnstagram sayfalarında siteleri var ordan temin edebilirsiniz . Çok faydasını görüyorum ben udi hindinin, tavsiye ederim .