Gnll Hanımlar merhaba bebeğim 8 aylık saçıma ombre yaptırmak istiyorum yaptıran var mi birde saçı cok yipratirmi
Rubab_Mommy Gnll ben 40im ciktigi gunun sabahi kuafora koşup ombre yaptirmiştim☺Ben badem yagi falan suruyorum sacima yipranmasin diye.6 ay 1 yilda bir ombre yaptiriyorum
Goktugunannesiseda52 Gnll Bende çok istiyorum ama çok pahalı saçlarım hafif kalçama değiyor 800 TL dedi çokmuş ya dedim keselim omuzlarına kadar 350 olur dedi. Hayatta kestirmem sırf bunun için harçlıklarımdan para biriktiriyorum🤷
Gnll Ecz_busra21 nasıl yıpranma oluyor mu birde fiyatlar bana mi yüksek geliyor 500 TL diyorlar kısa saça
Ecz_busra21 Gnll yıpranma yapmaz diyen kimseye inanmayın yapar , ciddi bir kimyasal çünkü. Fiyat yerine göre değişir tabi , bakım için de ek ürünler aldım , biraz ödedim ama değer diye düşünüyorum
Ecz_busra21 Gnll yooo açıkcası herkes öyle düşünüyor ama benim mesela ona asla vaktim olmaz , maşa fön hiç uğraşamam. Ben uzun zamandır kullanıyorum ombre hep de doğal haliyle bıraktım arada köpük sürerim. Dümdüz kuruturum o bile çok hoş duruyor emin olun
_esraaozturkk_ Gnll ben önceden yaptrmistim saçım yıpranmamisti ama asla banyoda krem olmadan acamazdm🤦🤦saçlarım çok sıktır benm 🤦ama yolda durdurup nerde yaptırdigmi soranlar bile vardı ah ah😅😅😅