MinnakEgem Merhaba anneler bebeğim 7 ay 7 günlük sebze meyve püreleri çorbalar yumurta falan yiyo ama kendi yemek istiyo kahvaltı için Önerebilceğini kendi yiyebileceği tarifler varmıdır yada kendi yemek için erken midir fikir alabilir miyim
Adiyokkitabin MinnakEgem canim krep pankek yapabilirsin. Gozetimin altinda yiyebilir ogrenebilir. Bu donemler dis donemi oldugu icin yemek istiyolar nitekim diskasiyici olarak goruyolar😀 Ben ekstra yanina bisey yapiyorum hani olaki begenmezse hemen altarnatifi vermek icin
Bebek-annesi MinnakEgem krep pankek yapabilirsiniz. Çubuk peynirler var onları yer. yada 1 patates ve peynire maydonoz yada dereotu ekleyin 1 tatlı kaşığı istediğiniz un ben yulaf koyuyorum biraz zeytinyağı hepsini yoğurun köfte gibi çekil verin yuvarlak tavada arkalı önlü pişirin onu da elde tutup yer içi de yumuşak oluyor. Not : bu tarife isterseniz yumurta da kalabilirsiniz bizde alerji var ben koymuyorum.
Adiyokkitabin MinnakEgem canim henuz gecemedim yapamadim ama oyle bize sıkma yapmistim ondan verdim sadece. Ama atarim olur mu kitaptan yazarim🌸
MinnakEgem Bebek-annesi çok teşekkür ederim bu çubuk peynir Dediğiniz hazır satılanlar mı bebekler için uygubmu acaba