Mdmd Bebeği akıllı, sakin, uysal olan var mı? Yoksa benim bebeğim gibi yaramaz, huysuz, sinirli mi bebekleriniz😐
cileklisakiz Mdmd valla ne zaman uysal desem akşamına apartmanı ayağa kaldırıyo o gün bugündür nazar olur diye her gittiğim yerde çocuğumu kötülüyorum resmen 😂
Mom54554 Mdmd uysal , sakin bir bebekti 2 yaşa geliyor 2 yaş sendromumu bilmem ondan da olabilir diyorum, son zamanlar çok inatçı , durduk yere sinirleniyor, bi bağırıyor çağırıyor 😟 inşallah geçicidir😁
Adiyokkitabin Mdmd akıllı cünkü kendi kendine oynar oynar uyur gece kalkmaz 8 aylik ve toplam 9 kere gozyasi dokmustur. Hatta esim derki cocuk buyuttum deme seni hic yormuyor. Gercekten oyle ne hamilleikte nede simdi yordu. Ama asiri hareketli surekli kıpır kıpır😀
Mdmd Adiyokkitabin Dediniz ve yarına o halinden eser kalmayacak çünkü size nazar edeceğiz 😀 Şaka bir yana maşallah istediğim çocuk tipi 🙂
Birkullanici Mdmd çocuk büyütmek çok zor bişey . Dünyanın en zor işinden daha zor . Artık onu oyalayacak içerik ğretemiyorum .yediremiyorum yetişemiyorum hayatı sorgular duruma geldim .geröekten yaradılış sebebimiz bumu .çocuk bakmanın tüm sorumluluğunu bize nasıl kabul ettirdiler .erkekler gerizekalı
Merlinlin Birkullanici erkekler gerizekalı Çok güldüm ya isyanınıza, haklı olmanız ise acı verici kısmı 😊
Merlinlin Mdmd akıl kutusu akıllı bıdığım o benim 💙 yaramazlık konusuna gelince çok hareketli bi bebek yerinde durup oynadığı zamanlar sınırlıdır hep hareket halinde. Şimdi tutunup kalkmaya taktı kafayı nereyi bulursa fark etmeksizin kalkıyor emekliyor basıp gidiyor nerde zararlı şey var orda😅 peşindeyim sürekli ateş alp diye diye günüm bitiyor 😊 11 aylık canını sevdiğim
Adiyokkitabin Mdmd ayy bugun nasil agladi ya 1 aydir cikmiyordu disari ciktik ve asiri agladi hemen eve geldik😀😀 Saglikli olsunlarda ❤
Kalpsizim33 Mdmd oğlum aşırı hareketli ama çok akıllı maşallah düşünceli kızım ise bambaşka bişey nazlı cilveli ve akıllı 🌺🌺
Deletedmom5284 Yani her bebek gibi benimkininde yaramazlıkları var ama şimdiye kadar gördüğüm ve burda okuduğuma göre baya uslu maşallah 😂
Mother_54 Mdmd çok şükür kızım çok çok uysal görenler de çok şaşırıyo nasıl bu kadar akıllı çok olgun duruyor nazar olacak diye ödüm kopuyo 14 aylık bu arada
MelekSubasi Mdmd 3 yasa 2 ay kaldı daha bebegim şöyle diyemedim😍 akilli ama cok uysal diyemem yaramaz da diyemem.
Deletedmom896 Mdmd Akıllı bir bebek çok şükür yaramaz demeyelim hareketli ve meraklı huysuz yada sinirli değil