Degerli_anne Kızlar kuru dolma doldurup buzluga atan car mı nasıl oluyor sarma atıyorum ama kuru dolma biber filan hiç denemedim
Umii Degerli_anne ben attim bir kac kere cok olmustu daha sonra cikarip disarda cozuldukten sonra buharda ısıttım tadinda bir sıkıntı olamamisti
MerveAkty Degerli_anne ben attım sarma dolma falan aşırı kurtarıcı oluyor misafir geldiğinde veya kurtarıcı yemek olarak harika oluyor
Gul-42 Degerli_anne aynen cnm rahatlıkla at hattta bn ıcını hazırladım poşete koydum dolmayı hasladım ktuya koydum ayrı ayrı
Limoncicegii Degerli_anne pişirmeden atınca pişirdkten sonra pirinçlerin kırıldıgını fark ettim. O yüzden pişirip atınca bir çay bardağı suda 10 dk pişirince hiçbir sıkıntı olmuyor
Degerli_anne Limoncicegii pişmiş i birinde yemiştim sizin gibi mü yaptı bilmiyorum ama pek damak tadıma uymadı 🙂
Limoncicegii Degerli_anne Nasıl yaptı bilmiyorum ama annem hep bu şekilde yapıyor. İç lezzeti hoşunuza gitmemiş olabilir
Arastryk21 Degerli_anne atılır ama ben taraftar değilim ya pirinçler kırılıyor doplata tadı değişiyor
Degerli_anne Arastryk21 aslında eşimde bende Antepli olarak biz hiç sevmiyorduk ama artık pratik olsunda ne olursa olsun diyoruz