Mavilimorcicek Kızlar erkek çocuğu için alan var mı benim oğlum çok merakli tabak çanak dolap derken heves ediyorum almaya 😁🐒
Bellatrixxx Mavilimorcicek çok güzel olur, erkek çocuklar da çok seviyor mutfakla oynamayı. Hem bir sürü erkek aşçı var neden olmasın
_esraaozturkk_ Mavilimorcicek vlla bnmde oğlum bayılıyor ama o gerçekleşir ile oynamayı tercih ediyor 😅
edizveuras Mavilimorcicek çok beğeniyorum çok ta almak istiyorum oğullarıma ama yerim yok evim çok küçük büyük oğlum çok hevesli mutfak esyalarına yemek yapmaya fln keske yerim olsa da alsam bende oynardım onlarla birlikte 😁
Smrenes Benn 😊 mutfak değil ama mutfak gereçleri aldım küçük tencere çatal kaşık bardak tabak falan.. Bana yemek yapıyor zaten normal de de mutfağı çok sever hemen sandalyeyi çeker el atar yemeklere de 😍 bence alabilirsiniz benim yerim yok diye almadım..
Mavilimorcicek Smrenes trendyol da var mutfaklar kendin istediğin renk boyuyorsun benim de antre de tam o kadrlik bi yerim var oraya koymayı düşünüyorum.mutfakla karsilikli ben yemek yaparken orda oyalanavilir diye duusndum
Mavilimorcicek Bellatrixxx tabiki aşçı olacağından ziyade hem eli de kırılır yatkın olur ilerde kendi mutfakta işini görebilr😍
RuzgarMommys Ay benim oğlan da bayılıyor Evde tava tencere kavgasi yapıyoruz Oyuncak tencere tavalara da baktım maşallah gerçeklerin den pahalı 😁
Smrenes Mavilimorcicek iyi düşünmüşsünüz bide güzel tava tencere falan alın karıştırmaşık şeyler çok hoşuna gider.. Benim oğlan da oyun grubuna gittiğimizde orda mutfakta oynuyor çok seviyor.. Ocağı falan da var..
Elif1010 Mavilimorcicek Babam ve annem aşçı aşçı dedenin ve ananenin torunu oğlum bayılır mutfağa bende alacağım 🥰
Elif1010 Mavilimorcicek 2.el uygulamasından buldum ahşap olan seti onu alacağım büyük ihtimal dedesi süpriz yapmazsa
Mavilimorcicek Smrenes tamamdır canım alcam❤ kaç aylık bebeginjz iyun grubu hakkinizda biraz bilgi verir misin
Smrenes Mavilimorcicek benim ki 33 aylık 4 haftalık haftada bir 2 saatliğine bir oyun grubuna götürüyorum ebeveynli bir saat etkinlik bir saat serbest oyun odası şeklinde çok memnun kaldım etkinlikler falan da çok güzel değişik materyaller kullanıyorlar.. 😊 Bu hafta son ama biraz zaman geçsin yine göndermeyi düşünğyoeum..
Mavilimorcicek Smrenes beenim bebeğim 15 aylık bizim burda da var haftalık 180 lirayd i sanırım daha detaylı araştırmadım ama