Metehan123 Kizlar indirimde aldiginiz bezin adet fiyati ne kadardi 1 liranin altinda oluyo mu hic ilk defa 5 nunara bez alcam stoklamalik ucmus bez fiyatlari markalariyla beraber kaca aldiginizi yazar misiniz
zeynepbalci Metehan123 e bebekte bezlerde indrim vardı canım tane 1 tl den az oluyp sanırım incele istersen 🌸
Deletedmom789 Metehan123 eğer sleepy markadan bahsediyorsanız 1 lira altında 5 numara hiç denk gelmedim henüz
Metehan123 Deletedmom789 valla su sartlarda marka derdim yok artik hangisi uyguna gelirse onu alcam sleepy.yle turco aliyodum indirimde hangisi olursa
brnykt Şu zamlar öncesi gerçek indirim olduğunda 65-70 kuruş arasına alıyordum. Gözüme çarpıyor şimdi gerçekten 1 TL olmuş. Biz 6ya geçtik hepsi uçmuş.
Metehan123 PirayeMom ay en son 1 ay once 68 kurustan 4 nunara bez stoklamistim simdi bakiyorum her gecen gun artiyo her seyin fiyati dolar dusse bile fiyati artan sey dusmicek artik sonucta 5 numara bez de atim kenara diyorum da en ucuz sleepy turco bile 1.10 kurus olmus
Deletedmom789 Metehan123 a101′in bezi soffio’da güzel. Pişik yapmadı, cırt cırtları esnemiyor o yönden sıkıntı sadece ama emiciliği güzel
saclarinayildizdusmus Deletedmom789 101 deki ne kadar acaba ben bimden alıyorun 32 tanesi 46 tl pahalımı sizcr bana adeti az geliyor cabuk bitiyor
sarmaliklahana Sleppy 4 numara külot bez satıyorum 212 adet 200 TL tanesi 94 kurus almak isteyen olur ise 🤗
Metehan123 sarmaliklahana ben en son 300 tane bezi 200e almistim 4 numara bileydim o zaman 5 numarasini da alirdim it gbi pisman oldum
alinaannee Metehan123 molfix kullanıyoruz tanesi 2 oldu artık bu bez fiyatlarından bıktım on gün önce aldığım 5no 108 li bezin şu anla olan fiyatı arasında 50 tl artış var 🤷♀️
ZehraKilic5 Metehan123 geçen ay sleepy bez aldım 5numara 95tlydi bugün tekrardan aldığımda 135tl olduğunu gördüm markette sinirden aglicaktim bı ayda bu kadar zam yapılmıs
Metehan123 ZehraKilic5 hic demeyin markete her girdigimde elim bogrumde her ay zama alistik her dakka zam yolda sanirim bu gidisle
Tansu67 ZehraKilic5 sleep bio mu beziniz.Kaçıncı ayda 5 numaraya geçtiniz bebim bebeğim 3 gün sonra 4 aylık olacak 7kilo. 5 numara mı alsam kararsız kaldım bezin boyutu 4 ten çok mu büyük