Mom00 Selam teyzeler yarin 5 bucuk aylik oglum sunnet olucak klipsli yontemle olucak tecrubeli anneler var midır oncesi sonrasi şunu yaparsan daha iyi olur diyen simdiden tesekkur ederim 🌸
Teemo07 Mom00 biz 5 gün bardak kullandık, 1 beden büyük bez kullandık daha rahat olsun diye. Klipsin hareket etmemesi gerekiyor dedi doktor. Hafif kanamalar olabilir merak etmeyin. Özellikle klips çıktıktan sonra. Büyük ihtimal krem verecekler. Onu da bol bol sürün. Agrı kesici de önerecekler. Bize 2 tane farklı agrı kesici verdiler. 2 şer saat arayla bir ondan bir ondan şeklinde ver dedi doktor. 14 gün içinede komple iyileşmiş oluyor. Şişlik morluk olabilir. Geçmiş olsun şimdiden.
momandad_16 Mom00 hangi şehirdesiniz ben 3 hastaneye gittim devlet hastanesi 3 ünde de şu 8 aydan önce 20 aydan önce yapmıyoruz pandemiden dolayı yapmıyoruz gibi cevaplar aldım yaptıramadım bi türlü
Ulku_06 Mom00 1 beden büyük cırtlı bez mutlaka olsun. Gitmeden önce banyo yaptırın, çünkü 2,3gün banyo yapamayacak. Sünnet sonrası, dolven, calpol şuruplar ve Fucicort, sonrasında Fucidin kerem yazıldı. Karton bardak kullanmadık biz.
Mom00 Teemo07 canımm cok tesekkur ederim.. sizede çok gecmis olsun. Umarım kolay atlatirız. Ac susuz bide uykusuz gelsin dedi doktor yoksa ayaklari baglincakmıs sizede oyle bise soylediler mi ?
Gunsss Mom00 yok artık ne alaka ya ben karnını güzelce doyurdum oğlumun bacaklarına bir kemer takıyorlar evet ama öyle bağlamak gibi değil hemşirede tutuyor zaten bizde yanındaydık. Fitil kullandık eve gelince ilk çişinde ağladı baya ılık suya oturttuk
Teemo07 Mom00 sadece yarım saat öncesinde birşey yedirmeyin demişti. İğne vuruyorlar ya belki onun içindir. İğneden sonra emzirebilirsin, uyursa daha iyi olur demişti. Ama ne mümkün. Aynen ayaklarını bağlıyorlar kıpırdamasın diye.
Mom00 Ulku_06 1 beden buyuk bezini aldik banyosunuda yaptirayim o zaman dediginiz kremler agri kesici mi doktor yazar mi yoksa biz gitmeden alalim mi
nur_ege Mom00 merhaba bende Kayserideyim. Hangi doktoru tercih ettiniz. Biz de yöntemle sünnet ettirdik 2 aylıktı çok rahat ettik. Bir beden büyük bez kullandık doktorun söylediği tedavi edici ilaçları düzenli kullanmaya özen gösterin. Klips çıkması biraz zor oluyormuş onu kolaylaştırmak için doktorumuz gelmeden 2 saat önce felan arko nem krem sürün bol bol kolay çıkar demişti.
Mom00 Gul-42 bu yontem dikişsiz kanamasiz ve estetik oldugu icin bunu tercih ettik doktorumuzda bunu onerdi umarim iyi geçer
Ulku_06 Mom00 Antibiyotik kremler, evet. Hem de beze yapışmayı önleme adına. Şuruplar ağrı kesici ve ateş düşürücü. Hayır almayın. Dr. Yazsın. Eğer gerek görmez ise yazmak için. Bunları alayım ve kullanayım mı diye sorun. Çünkü ayına göre uygun görmeyen Dr.lar var bu ilaçları. 7aylık iken sünnet olmuştu bizim oğlan. Dr.yazdı bunları.
Mom00 nur_ege mustafa ersayan hocayı tercih ettik canımm bizde erken istedik ama bu gune kismet oldu tesekkur ederim uygulayim bende insAllah 🌸
Mom00 Gunsss oyle dedi doktor bende kiyamadim acikcasi o zaman gitmeden hemen once degil de 1 2 saat once yedireyim oyle gidiyim
kurkmantolumadonna Mom00 klips cikana kadar bardak kullandık doktorumuz kanton yağı ve krem verdi klipsin içine sıkmamiz için yapismasin diye yanlış hatirlamiyosam 4-5 gün durdu zaten çıktığı gün doktor buraya getirmeden önce ağrı kesici verin ve yarım saat ılık suda oturtun dedi gittik iki saniyede çıkardilar