Defnelinamm12 Merhaba arkadaşlar giden var mı lekeler ıcın benım çillerim var dilan Polat böyle bsy çıkartmış attıkları resıme göre faydası var ama insan yemede ikilem de kalıyo yaptırıp memnun kalan var mı
Dmt-01 Defnelinamm12 leke için değil ama görümcelerim göbek eritme için gittiler hiç bi faydası olmadı diyolar yoksa bende göbek için gitmeyi düşünüyodum erzurumda evimizin yanına açılacak hemen oyüzden giderim diyodum açılınca ama görümcelerim memnun kalmamışlar memnun kalsaydılar popo kaldırma ve çatlak tedavisine de gitcekti biri ama gitmediler boşa verdik okadar parayı diyolar
tatlibiseey Defnelinamm12 gecen hafta bı akrabam berces yaptırdı dılanda hatta bugun yayınladı gayet guzel olmus lekeler gıtmıs memnun kalmıs yanı
izmirliannee Defnelinamm12 bu dilan polat niyeyse hiç güvenilir gelmiyor bana parası ile ünlü olduğunu düşünüyorum yaptığı işlemleri bilemiyorum ama cok itici geliyor 😂 yeri değil belki ama ismini görünce yorum yapasım geldi 🤣
Ahlas_2003 Oglummmmb tabi yazcam inşallah . Güzel sonuç almam için dua edin daha kotu olmaktan korkuyorum
Ahlas_2003 Defnelinamm12 dün akşam yaptırdım şu anda yüzüm bayağı kızarık bakalım ilerleyen süreçte ne göreceğim
Ahlas_2003 AyEmRa tek seans yaptırdım öyle sayfalarında abarttıkları gibi bir değişim asla olmadı. belki kişiye göre değişiyordur