Es_es Şimdi farkettim güzel anneler ne yapabilirim internetten baktım hepsi farklı şeyler söylüyor deneyimlenmiş anneler yardımınıza ihtiyacım var 🙏🏻
Annecik03 Es_es ayni konuyu dun actim 🥰 yag surup beklettim sonra konak taragi (yoksa dis fircasi) ile banyo yaparken tarafim. Ve bugun gecti 😍😍😍😍
Ahanife Es_es benim kızımda da var daha küçük bide kızım 47 günlük kazınmazda kafası yani ben dün banyosundan önce Hindistan cevizi yağı sürdüm masaj yaparak banyo yaparkende kendi tarağıyla taradım azalmış 😊
Slalaylau Es_es ben zeytinyağı ve karbonat tarifi var internette onu yapmıştım banyo öncesi sürüp yarım saat taradım beklettim bi kaç kez yaptım tabi bu işlemi
2mmom Bizde de oldu, zeytinyağını iyice sürüp başına buzdolabı poşeti geçirdik 2-3 saat beklettik iyice yumuşadı sonra ince tarakla ters düz tarayarak çıkardık bikaç gün böyle yaptık bitti
Minnil Bebeyağı sürüp biraz bekletin bolca sür her yerine daha sonra tersine tara kaldır konakları ve yıka bunu doktorum söylemişti bi kere yaptım geçti bidaha hiç olmadı
Aylin123 Karbonat zeytinyağ sürüp biraz bekletip taradım tarağa geçti bütün konaklar sonra yıkadım 2.yapışya geçti çok şükür