Yusufdemir Kızlar bebegım 18 gunlyk ıkı gundur kakasını yapmıyor huzursuz böle olması notmalmi nr yapabılırım cozumu olan varmı cok uzuluyorun
Gungun Yusufdemir Yusufdemir 3 gn yapmamştı 13 günlükken doktorumuz bş çay kaşığı zeytinyağı verin dedi 2 gn üst üste verdm şuan 4 5 kez yapıyor
Kcansu Yusufdemir benim bebegimde 24 gunluk iki gun yapmadi dun cok kivraniyodu. Nette okumustum kulak copunu zeytinyagina batirip makatina haffce koyunca yapiyor diye. Dun denedik kakasini yapip rahatladi😬
Alpgdd Sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar normal. Benim bebeğim günde 1 kere mama yiyor. İlk önce 7 gün kaka yapmadı mamaya 1 çay kaşığı zeytinyağı koydum öyle yaptı. Sonra 4 gün aradan sonra yaptı. Daha sonra 9 gün yapmayınca doktora gittik fitil verdi. 3 gün yapmazsa 4. Gün fitili kullan dedi. Bugün 4. Gün tereddütteyim sürekli uyarmak istemiyorum. Ama kullanacam gibi görünüyor. Kimyon çayı içecem bugün akşama kadar bekleyecem Karnına zeytinyağı ile masaj yapın poposunun etrafına da sürün. Sabun koyun diye yorum gelirse kesinlikle uygulamayın böyle bir şeyi.
Yusufdemir Cocugumun kılo alımı cok az ya bır haftada benımkı 120 gram almıs en dusugu 250 olması lazımmıs bır hafta daha bakacaz dedı zaten 2800 dogdu bebegım cok uzuluyorum
Betlll Gungun çünkü günde 4,5 kere yapması yediği herşeyi çıkartıyo anlamına geliyo inşallah bi sıkıntısı çıkmaz kuzunun 🙏🏻🙏🏻